BOLUSPOR TARAFTARINA SADECE ONLAR DESTEK VERDİ

26/11/2023
26
KAS
2023

Boluspor'da iki sezon önce verilen sözlerle yönetime getirilen Savaş Abak ve ekibi tamamen yalnız bırakılırken, taraftarda deplasmanlara gitmek için çare aramaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı taraftarlara Ümraniye deplasmanına destek olan MHP Bolu İl Yönetimine teşekkür etti.

Önceki dönemlerde deplasmanlara gitmek için Boluspor taraftarının en büyük destekçisi olan Bolu Belediyesi son iki sezonda özellikle Savaş Abak döneminde Boluspor'dan ve spordan tamamen elini ayağını çekti. Hem Boluspor'a hem de spora destek vermeyen, taraftada sahip çıkmayan belediye yönetimine inat  MHP Bolu İl Yönetimi kırmızı beyazlı taraftarlara sahip çıktı. Onların dışında Bolu AK Parti yönetim kurulu üyesi Cemil Akay ve CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz'de taraftarların yanında oldular.  

Ümraniye deplasmanına giderek Boluspor'u yanlız bırakmayan Bolulu Yarenler ve Üni Yarenler kendilerine destek verenlere teşekkür ettiler.

İki gruptan yapılan yazılı açıklama şöyle; 

Bolulu Yarenler

“Taraftarlarımız İstanbul’a gitmesinde vesile olan Bolu AK Parti yönetim kurulu üyesi Cemil Akay'a, CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” 

Üni Yarenler

“Taraftarlarımız İstanbul’a gitmesinde vesile olan Bolu MHP İl Başkanı İlhan Durak’a, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem’e ve Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Erkan Şahar’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz”

  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.