BOLUSPOR TARAFTARI ŞİMDİDEN HAVAYA GİRDİ

27/06/2016
27
HAZ
2016

Yeni sezonun başlamasına az bir süre kala kırmızı beyazlı taraftar grupları Yarenler - Cadde 14 ver Boltarder önemli bir açıklamaya imza attı.

Kırmızı beyazlılar, Boluspor’a gönül vermiş taraftarları bu sene, 7’den 70’e maratonun tam ortasına beklediklerinin altını çizerek; “Biz taşın altına gövdemizi koyuyoruz ve tüm Bolusporluları maratonun ortasına Bolusporumuzu koşulsuz şartsız desteklemek için bekliyoruz. O sene bu sene olsun” ifadelerine yer verildi.

Yarenler - Cadde 14 – Boltarder tarafından yapılan ortak açıklama şöyle
“Geçirdiğimiz başarısız sezonlardan sonra görmekteyiz ki Bolusporumuz’da olumlu gelişmeler olmakta. Biz taraftar olarak her yönetimin sonuna kadar arkasındayız, tek şartımız Bolusporumuzun zarara uğramamasıdır. Hem şehrin ileri gelenleri, sayın valimiz, sayın siyasetçilerimiz, mülki amirlerimiz, iş adamlarımız ve biz taraftarlar taşın altına elimizi değil gövdemizi koymalıyız. Unutmayalım ki yolu olmayan toprak sahalardan, haritada yeri bulunmayacak ücra köşelerden buralara geldik. Artık birlik beraberlik zamanıdır, küskünlükleri bitirme zamanıdır. Bir simidi bölüşüp, biber gazlarını birlikte yediğimiz 7'den 70'e herkesi maratonun ortasını bekliyoruz. O sene bu sene olsun. Saygılarımızla.”
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.