BOLUSPOR TARAFTAR GRUPLARINDAN ÇAĞRI VAR

24/12/2016
24
ARA
2016

Kırmızı Beyazlı ekibimiz Cumartesi günü oynayacağı Yeni Malatyaspor maçına kitlendi. Hedef 3 puan parolasıyla çalışmalarını tamamlayan Boluspor maç saatini beklemeye başladı.

Hafta içi Beşiktaş ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından alınan 1-1’lik skordan sonra Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa açıklamalarında Kırmızı Beyazlı taraftarı desteğe çağırdı.

Fuat Hoca açıklamalarında; ‘’Ümit ediyorum tribünler o maçta da aynı şekilde olur ki o heyecanı hem biz hem de futbolcularımız yaşasın. Demek ki Boluspor tribünleri doldurabiliyor. Boluspor oynadığı için tribünler dolsun. Çünkü bu bizi daha çok mutlu eder. Biz taraftarımızı her zaman yanımızda istiyoruz. Sadece bu tür karşılaşmalarda değil. Bundan 10 hafta öncede söylemiştim. Eğer bir yere gideceksek birlikte gitmemiz lazım. Burada herkese ihtiyacımız var. Herkes elini taşın altına koymak zorunda. İnşallah bizi Cumartesi günü mahçup etmezler.’’ dedi.

Boluspor taraftar grupları da bu çağrıya kulak vererek Yeni Malatyaspor maçı öncesinde Kırmızı Beyazlı taraftarları Bolu Atatürk Stadyumu’na davet etti.

Taraftar gruplarından yapılan açıklama şöyle:

" Haydi Bolu! Bu sese kulak ver. Şampiyonluğa giden yolda bu önemli maçta tribüne gel takımına ve şehrine sahip çık. Unutma sen yoksan bir eksiğiz...”

Haber: Çağatay Depe

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.