Boluspor Taktik Çalıştı

14/08/2026
14
AĞU
2026

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in ikinci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Batman Petrolspor maçının hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.

Haber: Uğur BALABAN

Teknik direktör Daniel Farrar yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Çalışmaya 26 futbolcu ve 5 kaleci katıldı.

Antrenmanın ilk bölümünde kaleciler takımdan ayrı olarak ısınma hareketleri gerçekleştirdi. Ardından futbolcular iki gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma çalışması yaptı.

Antrenmanın ilerleyen bölümünde ise Batman Petrolspor karşılaşmasına yönelik taktik çalışmalar gerçekleştirildi. Teknik heyet, oyuncuların saha içindeki yerleşimi ve takım organizasyonu üzerinde durdu.

Kırmızı-beyazlı ekip, Batman Petrolspor karşılaşması öncesindeki hazırlıklarını sürdürüyor. Boluspor’da hedef, deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.