BOLUSPOR SÜPER LİGİ PLAY-OFF'TA ARAYACAK

28/04/2018
28
NİS
2018

 

Boluspor ligin 33. haftasında deplasmanda karşılaştığı Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. 85. dakikada 2-0 önde olan kırmızı beyazlılar son 5 dakikada yediği iki golle maçta çok önemli 2 puanı deplasmanda bıraktı. Kırmızı beyazlılar bu sonuçla yoluna Play-Off lardan devam edecek. Süper lige ise Rizespor ve Ankaragücü gitti.     

Boluspor Eskişehirspor karşısına Gökhan, Alim, Diarra, Furkan, Umut, Yusuf Emre, İshak, Sefa, Mustafa, Guido, Poepon on biri ile çıktı.

YUSUF EMRE ŞAHANE ATTI

Maça kontrollü başlayan karşılaşmanın başında kalesinde tehlikeli bir pozisyonda hata yapmazken bu atağa cevap ve gol 9. Dakikada geldi. Sol kanattan ceza sahası içine gelen ara pasta Mustafa Durak topu Yusuf Emre’nin önüne doğru havalandırdı, tecrübeli futbolcunun sert ve şık şutu Boluspor’u öne geçirdi.

BOLUSPOR SAVUNMASI VE KALESİ ŞANS VERMEDİ

BU golden sonra Eskişehirspor topa daha çok sahip bir görüntü verse de Boluspor yakaladığı kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. Boluspor savunması ve kaleci Gökhan ilk devrede Eskişehirspor’a beraberlik Şansı vermedi ve kırmızı beyazlılar soyunma odasına 1-0 üstün gitti.   

 İKİNCİ YARI

Boluspor ikinci yarıya Guido, Bentley değişikliği ile başladı. İki takım bu yarıya istekli başlarken Boluspor yine oyunun kontrolünü elinde bulunduran taraf oldu.

BENTLEY DİREĞE SEFA HAKEME TAKILDI

Maçın 62. dakikasında oyuna sonradan giren Bentley uzaktan vurdu top direkten geri döndü. Pozisyonun devamında sol kanattan Yusuf Emre kesti arka direkte Sefa topu filelere gönderdi ancak yardımcı hakemin kalkan ofsayt bayrağı ile filelere giden gol geçersiz sayıldı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.