BOLUSPOR SÜPER LİGE ÇIKARSA SAİT HOCA İLE DEVAM EDECEK Mİ?

02/05/2018
02
MAY
2018

Boluspor kulübü başkanı yaklaşan Play-Off maçları öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Çarıkcı Radyospor'da yayınlanan Salim Manav'ın sunduğu Anadolu Ateşi Programında yaptığı açıklamada şampiyonluğa inandığını, genç oyuncuların Boluspor'a değer kattığını belirtti.

Camia olarak Play-Of'tan şampiyon çıkacaklarının altını çizen Çarıkcı "Play-off maçları öncesi taraftarımızla camiamızla bir araya geleceğiz. Play-Off maçları için taraftarımız bizden ne bekliyor ne istiyor. Nasıl şampiyon oluruz bunları konuşacağız" dedi. 

 Şampiyon olmak için Play-of yarı finalinde rakibin fark etmeyeceğini belirten Çarıkcı "Camia olarak kenetlendik. Teknik heyetimiz ve futbolcular şampiyonluğa inanıyorlar. 1992'de düşen Boluspor'u süper lige taşıyacağız" dedi. 

Süper lige çıkılması halinde Sait hoca ile devam edeceklerini tecrübeli hocaya güvendiklerini belirten Çarıkcı "Sait hocamız ile uyumlu çalışmamız sürüyor. 10. haftadan bu yana istediğimiz yere bizi oyuncularımız ve Sait hocamız ve ekibimiz getirdi. Boluspor süper lige çıkarsa hoca aramayacak. Tecrübeli hocamız ile süper ligde devam edeceğiz" dedi.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.