Boluspor soruyor "VARMISINIZ?"

14/01/2012
14
OCA
2012

Türkiye Futbol Federasyonu ligin ikinci yarısında Bank Asya’da “En centilmen taraftar” yarışması başlatıyor. Yarışmada birinci olacak taraftar kulübün 1 milyon TL kazandıracak. 

  

Boluspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, konuyla ilgili taraftardan destek istedi. “Sezon sonunda “Biz Boluspor’a 1 milyon lira yardım yaptık’ demeye var mısınız?” sözlerinin yer aldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

 
“2011-2012 Sezonunun ikinci yarısında Bank Asya 1.Ligde “Centilmen lig” başlıyor. Bu ligin uygulamasında futbolcuları ilgilendiren bölümler olduğu kadar taraftarlarımızı ilgilendiren bölümlerde bulunmaktadır. Centilmen ligini sezon sonunda 1. bitiren takıma 1 milyon TL ödül verilecektir. Boluspor Yönetim Kurulumuzun “Fair Play” anlayışını ön planda tutması ve taraftarlarımızın da yıllardır centilmen seyirci anlayışından taviz vermemiş olması bizi umutlandırıyor. Daha önceki yıllarda “Fair Play” felsefesini futbol anlayışımıza, futbol kültürümüze hakim kılmak için gösterdiğimiz çaba sonucunda, en yüksek puanı toplayarak mavi bayrağı bir kaç defa Bolu Atatürk Stadyumu’nda dalgalandıran Boluspor taraftarı, yine aynı şekilde centilmen liginde de umutlarımızı artırıyor. Bu uygulamada maç gözlemcisi ve temsilcisinin tribünlerin doluluğundan tribün şovlara kadar vereceği puanlar centilmen liginin sıralamasında etkili olacak. Boluspor’a aldığı ekmekle, otobüsüne binmekle destek olan Boluspor dostları…Sezon sonunda, “Biz Boluspor’a 1 milyon lira yardım yaptık ’demeye var mısınız?.”
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.