BOLUSPOR SİVASSPOR MAÇI ÖNCESİ

17/08/2016
17
AĞU
2016

Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 'Boluspor karşısında güzel bir galibiyet alarak hem iyi bir başlangıç yapmak hem de taraftarımıza, camiamıza güzel bir başlangıç hediyesi vermek istiyoruz' dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Boluspor karşısında güzel bir galibiyet alarak hem iyi bir başlangıç yapmak hem de taraftarımıza, camiamıza güzel bir başlangıç hediyesi vermek istiyoruz" dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor bir günlük iznin ardından yeniden kulüp tesislerinde top başı yaparak ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Osman Özköylü, antrenman öncesi yaptığı açıklamada güzel, başarılı ve verimli geçen bir kamp döneminden sonra edindiklerini lige yansıtmak istediklerini belirtti.

Boluspor ile oynanacak olan maçı değerlendiren Özköylü, "Tabi ki ilk maçlar her zaman zordur ve çok önemlidir. Rakibimizin de kendi planları var. Bizim de hedeflerimiz var. Bu hedef doğrultusunda Boluspor maçı ile beraber inşallah sahadan galibiyetle ayrılarak lige başlamak istiyoruz ama tabi ki hiçbir zaman kolay olmayacak. Hiçbir rakip kolay değil. En ciddi halimizle pazar günü sahada olacağız. Güzel bir galibiyet alarak hem iyi bir başlangıç yapmak hem de taraftarımıza, camiamıza güzel bir başlangıç hediyesi vermek istiyoruz" dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.