BOLUSPOR SESSİZ VE DERİNDEN GİDİYOR

21/02/2022
21
ŞUB
2022

Erhan Beykoz yazdı

Boluspor sağlam, sessiz ve derinden hedefe doğru gidiyor.

3 puanlı sistemde her an fikstürün değişeceği gerçeği ile merakla bekliyoruz. Oynana oyun, alınan sonuçların yanı sıra yapılan hataların şansımızla bertarafı hanemize yazılan puanlarla üst sıralara yerleştik.

Gençlerbirliği ile kendi sahamızda oynadığımız maçta ilk yarısı beraberlik kokan bir karşılaşma görüntüsü verdi. Tam kadro çıktığımız karşılaşmayı rahat kazandık. İlk yarının uzatma dakikasında Kasongo’nun golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdik.

İkinci yarıya rakip takım değişiklikler yapsa da, futbolcularımızın kazanma arzusu sonucu da etkiledi. 50.dakikada rakibin şutunun direğimizden dönmesi, maçın kırılma noktasıydı.

Sonrasında kazanılan penaltıyla rahatlayan Boluspor, oyunu rölantiye aldı. Rakibin 10 kişi kalması, 2-0 öne geçmenin verdiği rahatlık, oyuna etki etti. Boşluğu gören eksik Gençlerbirliği, skoru 2-1 yapan golü attı.

Rakibin gölüyle direncini artırmaya çalışan rakip, Boluspor’u kendisine getirdi. Tekrar oyunu ciddiye alıp baskı yapmaya başlayan Boluspor, 90+2 de bulduğu golle rahat bir nefes aldı.

Oyunun geneline baktığımızda, Boluspor sahanın mutlak hakimi ve oyunu istediği gibi çeviren oldu. Genç oyuncularımızın enerjisi, takımın uyumu ve kazanma arzusu izleyenleri mutlu etti.

Alınan galibiyet, önümüzdeki maçımıza ve eksik maçımıza yansıyacağından eminim. Peş peşe alınması muhtemel 6 puanla ilk 6 içinde olmamız kaçınılmaz.

Benim tek düşüncem, herkesin birbirinden çok farkı olmayan ligimizde her türlü gelişmeye hazır olmalıyız. Umarım ilk 6 da oluruz. Play-off da olduğumuzda, Süper Lige çıkmalıyız. Çıkmayıp tekrar lige dönecek olursak, Boluspor’un milyonlarca lirasının heba edileceğini de unutmamalıyız.

Emeği geçen teknik ekibimizi tüm oyuncularımızı ve az sayıda olsa bile yürekli taraftarımızı kutluyorum.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.