BOLUSPOR SESSİZ SEDASIZ

25/03/2019
25
MAR
2019

Sezona fırtına gibi başlamasına rağmen ardı ardına gelen mağlubiyetler, hoca değişikliği hedef revizyonu derken Boluspor resmen kendi haline bırakıldı.

Yaklaşan yerel seçimlerle ile birlikte gündem tamamen değişirken, kırmızı beyazlı camiada derin sessizlik sürüyor. Mayıs ayında yapılacak kongre öncesi bazı isimlerin başkan adaylıkları yazılsa da, herkes yerel seçimi ve sonuçlarını bekliyor. Kulislerde mevcut başkan Necip Çarıkcı ve eski başkan Savaş Abak isimleri öne çıksa da, iş insanları Muhittin Palazoğlu ve Ferhat Bağcı'da zaman zaman gündeme gelmişti. Boluspor başkanlığı için yerel sçeimleri bekleyen adaylar Cumhur İttifakı adayı Fatih Metin ve millet ittifakı adayı Tanju Özcan'dan hangisi seçilirse, ona göre adaylıklarını açıklayacağı konuşuluyor.  

BOLUSPOR KALAN MAÇLARDAN UMUTLU

Son maçlarda tribünlerin boşalması ve Boluspor'daki heyecanın yok olması sonrası tüm gözler önce yerel seçime sonrada Boluspor Kongresine çevrilse de, kırmızı beyazlı ekip kalan maçlardan en iyi sonucu alarak ligi iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyor. Halen Play-of şansı bulunan Boluspor Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını ise tesislerde sessiz sedasız şekilde sürdürüyor.       

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.