BOLUSPOR SAVUNMAYA GOLCÜ BİR İSİM BULDU

27/12/2018
27
ARA
2018

Ara transferde 4 isim için kolları sıvayan Boluspor transfer komitesi Elazığspor ile yollarını ayıran Mehmet Yiğit'i kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Mehmet Yiğit hafta başında ekonomik sorunlar yaşayan eski takımı Elazığspor'dan ayrılmıştı. 

 

1991 doğumlu tecrübeli savunma oyuncusunun ismi Boluspor dışında son bir kaç günde 2. lig ekiplerinden Samsunspor, 1. lig ekipleri İstanbulspor ve Afyonspor ile de geçti. Daha önce Şanlıurfaspor, Gaziantepspor, Gazişehir FK, Karşıyaka, Hatayspor ve en son Elazığspor forması giyen Mehmet Yiğit ilk yarıda tam 5 gol kaydetmeyi başardı.

Alınan bilgilere göre Elazığspor’a veda ettikten sonra ailesi ile görüşen ve yol haritasını çizen başarılı futbolcu ilk olarak Salı günü akşam saatlerinde Afyonspor Kulübü’nün daveti üzerine Afyon’a gitti. Afyonspor Tesisleri’nde görüşme masasına oturan Mehmet Yiğit, yapılan teklif karşısında düşünmek için süre isteyerek Afyon’dan ayrılırken, daha sonra ise Boluspor devreye girdi. Mehmet Yiğit’i kadrosuna katmakta istekli görünen Boluspor’un da başarılı futbolcuya teklifini sunduğu ve haber beklediği bildirildi. Hem Afyonspor hem de Boluspor’un tekliflerini değerlendirmeye alan Mehmet Yiğit’in 1-2 gün içerisinde kararını verip yeni takımına imza atması bekleniyor.

 


 

  

  

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.