Boluspor Savaş Yılmaz'la 1,5 yıllığına anlaştı

01/02/2012
01
ŞUB
2012

Boluspor'un son bombası resmi imzayı attı. Kırmızı beyazlı ekip Samsunspor'da forma giyen bir dönem Boluspor'un yine listesinde olan 1990 doğumlu oyuncu ile 1,5 yıllığına anlaştı.

Futbola Zeytinburnuspor'da başlayan daha sonra Kayserispor ve Samsunspor'da forma giyen Savaş geçtiğimiz günlerde karadeniz ekibi ile sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh etmişti. Kulüp binasında yapılan imza törenine yöneticiler ve çok sayıda basın mensubu katıldı. 


Törende bir konuşma yapan başkan Çarıkcı "Transferin son gününde Samsunspor’dan, Savaş Yılmaz ile 1,5 yıllık mukavele imzaladık. Kendisi Zeytinburnuspor’da izlediğimiz ve almak istediğimiz futbolcuydu alamamıştık. Kayserispor almıştı ve oradan Samsunspor’a transfer oldu. iki sene önce Belediye Başkanımızın devreye girmesine rağmen alamadığımız bir oyuncu idi. Bu güne nasip oldu. Savaş’tan bizi beklentimiz, hem Boluspor’a hemde Milli takımımıza faydalı olması.  İnşallah Boluspor da daha iyi olacak. Süper lig yolunda bize katkı sağlayacak. İlerleyen süreçte hem kendisine, hem de Boluspor’a para kazandıracak. Bu transferde Bolumuza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Büyük bir camiaya ve hedefi olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Savaş Yılmaz ise "Boluspor takımının şampiyonluğuna katkı sağlamak istiyorum. Başkada bir düşüncem yok zaten. Buraya kısacası şampiyonluk yaşamaya geldim" dedi.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.