Boluspor Sakaryaspor'a bileniyor. Hedef 3 puan

25/01/2012
25
OCA
2012

Haftayı 3 puanla kapatan kırmızı-beyazlılar, deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor hazırlıklarını günde yaptığı tek çalışmayla sürdürüyor. Çalışmalarını 3 puan üzerine yapan Boluspor’da grip Erman Ergin ve sakatlıkları bulunan Gencer ve Landry dışında sakat oyuncu bulunmuyor.
 
Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren kırmızı-beyazlılarda moraller üst seviyede. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, dayanıklılık ve şut çalışması yaptı.
 
Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar-açma germe hareketlerinden sonra dayanıklılık ve kuvvet çalışması yaptı. Teknik direktör Özcan Kızıltan nezaretinde gerçekleştirilen çalışmada oyuncuların istekli ve hırslı oldukları gözlemlendi. Dayanıklılık çalışmasında sakatlanan Gencer ve Landry idmanı yarıda bırakırken, girip olan Erman antrenmanda yer almadı. Çalışmanın diğer bölümünde ise şut çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, antrenmanı çift kale maç yaparak tamamladı. Antrenmanı Başkan Necip Çarıkçı ve Osman Gürsoy’un yanı sıra bazı yöneticiler ve taraftar izledi.
 
Kırmızı-beyazlılar bugün yapacağı çalışmayla Sakaryaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.    
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.