BOLUSPOR PUANI UZATMA DA KAPTI (2-2)

23/10/2022
23
EKİ
2022

TFF 1. Lig 10. Haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşan ekibimiz Dyorex Boluspor, uzatmanın son dakikasında bulduğu golle sahadan 2-2 berabere ayrıldı.

Ligde üst sıralarda kalmak için önemli bir deplasman maçına çıkan ekibimiz Dyorex

Boluspor’da, Yılport Samsunspor’un konuğu oldu. Karşılaşmayı; Can Cengiz yönetirken yardımcılıklarını Oğuz Kağan Çalışır ve Kemal Mavi yaptı.

Gökhan Alsan ve Balde’nin sakatlığı nedeniyle forma giymediği Dyorex Boluspor’da Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar karşılaşmaya Çağlar Şahin Akbaba, Naby Oulare, Onur Ulaş, Hakan Bilgiç, Bülent Cevahir, Tugay Kaçar, Gökhan Karadeniz, Landel, Melih Okutan, Ngandu ve Furkan Demir on biri ile çıktı.

Ev sahibi ekip Yılport Samsunspor ise sahaya; Jakub Szumski, Ali Ülgen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Soner Gönül, Celil Yüksel, Muhammet Ali Özbaskıcı, Yunus Emre Çift, Yusuf Emre Gültekin, Ahmet Sagat ve Geatan Laura on biriyle sahaya çıktı.

Karşılaşmanın 2’nci dakikasında kalemizde erken bir gol gördük. Oyuncumuz Oulare’nin çıkarken kaptırdığı topta Yusuf Emre Gültekin’nin ara pasında Ahmet Sagat topa dokundu ve önünde kalan topa Laura’nın vuruşunda top ağlarımıza gitti. (1-0)

Bu golün ardından karşılaşmanın 6’ncı dakikasında Ngandu’nun sağ taraftan getirdiği topu alda at dercesine Melih Okutan’ın önüne bıraktı. Melih Okutan müsait pozisyonda topa vuramazken, ekibimiz mutlak bir golden oldu.

Karşılaşmanın 44’ncü dakikasında rakip ceza sahasında topla buluşan Landel’e arkadan Yusuf Emre’nin yaptığı hareket sonrası yerde kaldı. VAR hakeminin uyarısı sonrası pozisyonu inceleyen hakem Can Cengiz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında topun arkasına geçen Gökhan Karadeniz’in vuruşunda top ağlarla buluştu. Karşılaşmanın 45+1’nci dakikasında gelen golle maçta skora eşitlik geldi. (1-1)


Golün ardından karşılaşmanın ilk yarısına 5 dakika eklendiği tabelası kaldırılırken, bu dakikalarda da başka gol olmayınca maçın ilk yarısı 1-1 berabere bitti.


Karşılaşmanın ilk yarısında oyuncularımız Onur Ulaş ve Furkan Demir sarı kart görürlerken, rakip takımdan kart gören oyuncu olmadı.

Boluspor ikinci yarıya Melih Okutan’ın yerine Bregu ile sahaya çıkarken, Samsunspor karşılaşmanın ilk yarısındaki 11’le ikinci yarıya başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıya da rakibimiz Samsunspor karşılaşmaya erken bir golle başladı. Sağ çaprazdan ceza sahamıza giren Ali Ülgen’in düzgün ve sert şutunda kalecimiz Çağlar’ın uzanarak parmaklarının ucuyla müdahale etmeye çalıştığı top filelerle buluştu. 2-1

Karşılaşmanın 69’ncu dakikasında Furkan Demir’in yerine hafta içi kupa maçında Fethiyespor’a da bir gol atan Ozan Papaker oyun girdi. 

Rakip Samsunspor’da da karşılaşmanın 73’ncü dakikasında Berk Taşkın ile Osman Çelik oyuna girerken Celil Yüksel ve Samsunspor’un ikinci golünü atan Ali Ülgen oyundan çıktı.

Karşılaşmanın 76’ncı dakikasında da Samsunspor’da maçın ilk golünü atan Laura’nın yerine Harris oyuna girdi.

Karşılaşmanın 89’ncu dakikasında ekibimizde Landel ve Kayamba’nın yerine Arda Köksal ve Posmac oyuna girdi.

İkinci yarıda daha baskılı ve rakip kale önünde gol arayan taraf ekibimiz Boluspor olmasına karşılık aranılan gol bulunamadı.

Uzatmaların son dakikasında Gökhan Karadeniz’in içeriye gönderdiği topta kafa vuruşu ile Posmac ekibimiz Boluspor maçta beraberliği yakaladı.

Karşılaşma 2-2 biterken bu sonuçla puanını 16’ya yükselten ekibimiz Boluspor, iki maç eksikle 5’nci sıraya yerleşti. Bundan önce oynadığı 3 deplasman maçını da kaybetmeyen ekibimiz Boluspor deplasman maçlarındaki yenilmez serisini de bu maç sonunda da sürdürmüş oldu.

Ekibimiz Boluspor haftaya 30 Ekim Pazar günü kendi evinde Adanasporu konuk edecek.

Stat: Samsun Yeni 19 Mayıs

Hakemler: Can Cengiz, Oğuz Kağan Çalışır, Kemal Mavi

Yılport Samsunspor: Szumski, Ali Ülgen (Dk. 72 Berk Taşkın), Alim Öztürk, Yunus Emre Çift, Soner Gönül, Muhammet Ali Özbaskıcı (Dk. 85 Polat Yaldır), Zeki Yavru, Celil Yüksel (Dk. 72 Osman Çelik), Yusuf Emre Gültekin, Laura (Dk. 76 Harris), Ahmet Sağat

Dyorex Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Hakan Bilgiç, Oulare, Onur Ulaş, Bülent Cevahir, Tugay Kacar, Melih Okutan (Dk. 46 Bregu), Gökhan Karadeniz, Landel (Dk. 89 Posmac), Kayamba (Dk. 89 Arda Köksal), Furkan Demir (Dk. 69 Ozan Papaker)

Goller: Dk. 2 Laura, Dk. 49 Ali Ülgen (Yılport Samsunspor), Dk. 45 (Penaltıdan) Gökhan Karadeniz, Dk. 90+4 Posmac (Dyorex Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 28 Onur Ulaş, Dk. 35 Furkan Demir, Dk. 90+6 Hakan Bilgiç (Dyorex Boluspor), Dk. 90+6 Soner Gönül (Yılport Samsunspor)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.