BOLUSPOR ÖYLE BİR HAVADA ÇALIŞTI Kİ!

12/01/2015
12
OCA
2015

 

İkinci devre hazırlıklarını Antalya Belek'te bulunan Riu Kaya Belek Otel'de sürdüren Boluspor, dün sabah ve akşam yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdürdü. Günü çift antrenmanla tamamlayan kırmızı-beyazlı oyuncular sabah oyun geliştirici çalışma yaparken, akşamki antrenmanda takım savunması çalışması yaptı.

Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor, Antalya kampının ikinci gününde sabah gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Sabah gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncuların moralli ve istekli gözlemlendi. Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar ısınma hareketlerinin ardından futbola özgür dayanıklılık çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde daha sonra beraber oyun geliştirici oyun oynanırken, teknik direktör Reha Erginer, zaman zaman oyunu durdurarak oyuncularıyla bire bir ilgilendi. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada oyuncuların istekli ve arzulu oldukları gözlemlenirken, antrenman yarım saha çift kale maç ile sonlandırıldı. 

TAKIM SAVUNMASI ÇALIŞMASI

Ekibimiz Boluspor, Antalya kampının ikinci gününde akşam gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, ısınma hareketlerinin ardından koordinatif ısınma gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde koordinasyon ve takım savunması antrenmanı yapılırken, antrenmanın son bölümünde ise yarım saha çift kale maç yapıldı. Kıran kırana geçen çift kale maçta kırmızı-beyazlı oyuncular teknik direktör Reha Erginer’in gözüne gire bilmek için adeta birbirleriyle yarışırlarken, çalışma stretching ile sona erdi.

Kırmızı-beyazlılar, ikinci devre hazırlıklarına bugün yapılacak çift antrenman ile devam edecek. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.