BOLUSPOR O OYUNCU İLE SÖZLEŞMESİNİ FESİH ETTİ

30/11/2023
30
KAS
2023

Trendyol 1. Ligde ilk devrenin bitimine sayılı haftalar kala devre arası transfer harekatına başlayan Boluspor bu haftaya kadar verim alamadığı bazı oyuncularla da yavaş yavaş yollarını ayırmaya başladı.

Ekibimiz teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın raporu doğrultusunda hareket ederken, hem devre arası transfer çalışmalarına hem de istediği verimi almayan bazı isimlerle yollarını ayırmaya başaldı. Bu oyunculardan sezon başı transfer edilen Şeref Özcan ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. Oynanan 13 haftada bekleneni veremeyen Şeref Özcan TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta düşme hattından kurtulmayı hedefleyen eski takımı Altınordu ile masaya oturdu. 

Geçen sezon kırmızı-lacivertli takımla 1'inci Lig'de küme düşme üzüntüsü yaşayan Şeref, kulüpten ayrılıp Boluspor'la anlaşmıştı. Boluspor'la ilk yarı bitmeden sözleşmesini fesheden gurbetçi oyuncunun Altınordu'ya döneceği öğrenildi. 

4 MAÇTA 114 DAKİKA

Boluspor formasıyla 1'inci Lig'de ilk yarıda 4 karşılaşmada 114 dakika görev yapan 27 yaşındaki futbolcu skora katkı sağlayamadı. 2020-21 sezonunun devre arasında Altınordu'ya transfer olan Şeref, 2,5 sezon kırmızı-lacivertli takımda oynamıştı. 

Şeref Özcan ile iki yıllık sözleşme imzalandı - Boluspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.