BOLUSPOR MEHMET CHEF ÖNDERLİĞİNDE İSTANBUL'DA GECE DÜZENLEYECEK

19/06/2023
19
HAZ
2023

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, “İstanbul’da Bolulu Chef Mehmet Yalçınkaya’nın önderliğinde Ünlü Cheflerin ve iş adamlarının katılacağı Boluspor gecesi düzenleyeceğiz” dedi.   

İstanbul’da yakın zamanda İş adamlarının ve Ünlü Cheflerinde katılacağı bir Boluspor gecesi düzenleyeceklerini ifade eden Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak Spor14'e konuştu. Başkan Abak  “İstanbul’da yakında bir program yapacağız. Bolulu Mehmet Chef Yalçınkaya ile yakınım ben. Geçtiğimiz günlerde onun düğününe katıldım. Sağolsun başkanım sen bize emret, sen ne istersen Boluspor için elimizden geleni yaparız dedi. İstanbul’da bir gece yapacağız. Tüm ünlü cheflerle birlikte. Bu geceye tüm iş adamlarını davet edeceğiz. Mehmet Chef’te bize bu konuda yardımcı olacak sağolsun. Çünkü Boluspor’u bizden başka düşünen yok. Yedi gün geçti daha hiç kimse Boluspor kulübünün kapısından içeri girip siz ne yapıyoruz demedi”

3 yorum yapılmış

  • Muammerzer 19 Haziran 2023 • 20:24

    Böyle bir imkanı Bolu Spor umuzun hizmetine sunduğu icin.Mehmet Sefimize binlerce tesekkurler.Insallah gece sonunda buyuk bir rakkam yakalanir.

  • Berat 20 Haziran 2023 • 05:18

    Eski ünlü futbolcularıda çağırın..,Rıdvan Dilmen.,Recep Çetin.,Arda Güler'in ailesi Bolulu imiş tam zamanı çocuk yarım saat uğrasa hatta haber salınsa Arda Güler gelecek diye..Milli Takım formasını imzalasa sembolik bir müzayede yapılsa harika olur..

  • Levent 20 Haziran 2023 • 11:03

    Mehmet Şef bu geceye Acun Ilıcalıyıda davet etsin. Fahri hemşehri yapın oda ciddi yardım yapar. Futbolu çok seviyor nede olsa. Mehmet Şef diliyle ondan para alır zorla... Adamsın Mehmet Şef..

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.