BOLUSPOR MANİSA'YA SAHASINDA BOYUN EĞDİ

02/04/2022
02
NİS
2022

Spor Toto 1. Lig 30. hafta karşılaşmasında Boluspor sahasında Manisa FK'yı konuk etti. Konuk ekibin iki devrede attığı 2r gole Bekim Balaj ile cevap veren Boluspor önemli mücadeleyi 2-1 kaybetti.

Ligde son 4 maçta sadece 1 puan toplayabilen Boluspor 30. hafta karşılaşmasında Manisa FK ile karşılaştı. Maç öncesi ekibimiz 35 puanda yer alırken, Manisa FK 37 puanla 9. sıradaydı. 

Kırmızı beyazlılar sahaya Rybka, Fethi, Eray, Kemal, Bregu, Gökhan, Zahit, Kasongo, Emin, Bülent, Abdurrahman onbiri ile çıktı. Teknik direktör Reha Erginer cezası nedeniyle kulübede yer alamazken Kaan, Tugay, Hakan, Arda, Novak, Talha, Ensar, Bertu, Berk ve Balaj yekeleri oluşturdular. Ukrayna'dan yeni transfer Rybka ilk kez Boluspor forması ile maça ilk onbirde başladı. 

İLK YARIDA MANİSA FK ÖNE GEÇTİ 

İlk yarıda konuk ekip daha üstün gözüksede Boluspor zaman zaman dengeyi kurduğu bölümlerde skor tabelasını değiştiremedi. Bu devrede tek gol 26. dakikada Erhan Çelenk'ten geldi ve konuk ekip soyunma odasına 1-0 önde gitti.  

KARŞILIKLI BİRER GOL

49. dakikada Manisa FK'dan Marvin Gakpa farkı ikiye çıkartırken bu gole cevap 62. dakikada Kemal Rüzgar'ın yerine maça giren bekim Balaj'dan geldi. Kalan böümlerde ekibimizin çabası beraberlik golünü getirmeyince karşılaşmayı Boluspor 2-1 kaybetti.

RAKİP HAFTAYA BANDIRMASPOR

Bu sonuçla Boluspor 35 puanda kalırken Manisa FK puanını 40 yaptı ve düşme hattından oldukça uzaklaştı. Boluspor haftaya deplasmanda ligde ilk ikiden şampiyon olarak süper lige çıkmak isteyen Bandırmaspor'a konuk olacak.     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.