Boluspor Manisa'ya hareket etti..

04/04/2013
04
NİS
2013

 Boluspor PTT 1. Lig’in 29. haftasında Manisaspor ile saat 19.00 da oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yapılan antrenmanla tamamladı.
Antrenman düz koşu ve ısınma, açma-germe hareketleriyle başladı. Daha sonra orta ve şut çalışması yapıldı.Çalışması soğuma egzersizleriyle son buldu.

Bu çalışmayla tesislerdeki Manisaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Boluspor saat 12.00 de Manisa’ya hareket etti. Kırmızı beyazlılar yarın (cuma) Manisa’da gerçekleştireceği son idman ile maç saatini bekleyecek.

Boluspor, Ligin 29.haftasında deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçı için dün karayoluyla Manisa’ya gitti. Formsuz grafiğiyle dikkat çeken Muhammet Özdin ve sarı kart cezalısı olan Engin Aktürk ve Vedat Budak Manisa’ya götürülmedi.

Boluspor'un Manisa kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor:

''Ali Güzeldal, Aydın Çetin, Abdülaziz Solmaz, Alp Ergin, Barbaros Barut, Beycan Kaya, Cemil Vatansever, Cihan Yılmaz, Emre Kılınç, Eser Altın,Gençer Cansev, Hakan Arslan, İskender Alın, Jimmy Dixon, Mesut Çaytemel, Mehmet Can, Serdar Kulbilge, Savaş Yılmaz, Serge Djiehoua, Wilfried Dalmat”

 

 

 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.