BOLUSPOR LİGİN ZİRVESİNE YERLEŞTİ

12/09/2022
12
EYL
2022

Spor Toto 1. ligde 5. hafta yavaş yavaş sona ererken Boluspor iç sahada iki önemli maçta kayıplar yaşasa da zirveye ortak olayı başardı.

Sezon öncesi transferleri ile adından sıkça söz ettiren ve süper lig ayarında takım kuran Eyüpspor, lige fırtına gibi giren Bodrumspor, yine ligin son Play-Of ekibi oturmuş kadrosu ile şampiyonluk için adı geçen ekiplerden olan Bandırmaspor (1 maçı eksik) ile aynı puanda yer alan Boluspor ilk 5 maçı topladığı puanlarla zirveye ortak oldu. 

Yine 1. ligin önemli ekiplerinden Samsunspor, Çaykur Rizespor, Göztepe, Pendikspor, Sakaryaspor ve Keçiörengücü gibi ekipleride geride bırakmayı başaran ekibimiz oynadığı 5 maçta 3 galabilyet 1 beraberlik alarak 10 puanda yer alıyor. Zirveyi Eyüpspor,  Bodrumspor ve 1 maçı eksik Bandırmaspor ile paylaşan kırmızı beyazlılar lig öncesi hedefinin çok çok üstünde yer almayı başardı. Kırmızı beyazlılar bu haftayı BAY geçirerek milli maç arası ile birlikte 21 günlük bir araya girecek ve 02 Ekim'de oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.