BOLUSPOR LİGİN EN KIRİTİK MAÇLARINDAN BİRİNE ÇIKIYOR

04/09/2016
04
EYL
2016

 

PTT 1. ligde ilk iki haftada aldığı galibiyetlerle liderlik koltuğuna oturan Boluspor bu hafta süper ligden düşen Mersin İdmanyurdunu konuk edecek. Kadrosunda süper lig deneyimli 8-9 oyuncuyu barındıran Akdeniz ekibi karşısında ekibimizin en büyük kozu kırmızı beyazlı taraftarlar olacak.

Karşılaşmanın naklen yayınlanmaması nedeniyle ve ilk iki haftada gösterdiği performansla taraftarın gözüne giren kırmızı beyazlıların bu karşılaşmayı da kazanarak liderlik koltuğunu sağlamlaştırmak istiyor. Son oynanan ve 2-0 kazandığımız Elazığspor maçı sonrası Boluspor adına Passolig ve kombine bilet satışlarında artış göze çarparken, MİY maçının oldukça kalabalık bir taraftar grubu önünde oynanması bekleniyor.

MİY son dakika transferleri ile gücüne güç katarken kadrosunda 8-9 tane süper lig patentli oyuncu barındırıyor. Bolu'ya 3 puan için gelecek olan Akdeniz ekibini Boluspor'un taraftarını da arkasına alarak Atatürk stadyumundan eli boş göndermek istiyor. Karşılaşma 10 Eylül cumartesi günü saat 17:00'de Bolu Atatürk stadyumunda oynanacak. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.