BOLUSPOR LİGİ BİTİRDİ (0-1)

10/04/2021
10
NİS
2021

TFF 1. ligde Boluspor 29. hafta maçında şampiyonluğa oynayan Altay'ı 1-0 yenerek hem ligde kalma adına önemli bir 3 puanı kazandı hem de Altay'a şampiyonluk yolunda önemli bir darbe vurdu.

Selmani, Fethi Özer, Ali Keten, Burak Bekaroğlu, Oğuzhan Berber, Burak Asan, Tugay Kaçar, Muhammed Gümüşkaya, Araz Abdullayev, Gökhan Sazdağı, Kabongo Kasongo onbiri ile maça başlayan ekibimiz savunmada neredeyse hiç hata yapmadı. Altay ataklarında  kalecimiz Selmani'nin ön plana çıktığı pozisyonlarda siyah beyazlı ekibe gol  şansı vermeyen kırmızı beyazlılar 34. dakikada Muhammed Gümüşkaya'nın penaltı golü ile 3 puana uzandı. 

Osman Özköylü ile iyi bir seri yakalayan Altay'a karşı iyi bir mücadele örneği gösteren kırmızı beyazlılar bu sonuçla ligi de bitirmiş oldu. 35 Puana ulaşan Boluspor büyük bir aksilik olmazsa ligde kalmayı garantileyerek kalan maçları daha rahat oyanayacak. 

Boluspor bu sonuçla ligde rahat bir duruma gelirken, Altay ilk iki yolunda önemli bir yara aldı. Kırmızı beyazlılar 15 Nisan'da Ümraniyespor ile sahasında karşılaşacak. Altay ise Ankaraspor deplasmanında olacak. 

Haber: Harun Ceyhan / Spor14

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.