BOLUSPOR LİGDE "FIRTINALAR" ESTİRMEYE DEVAM EDİYOR....

07/03/2018
07
MAR
2018

Spor Toto  1. Ligde "FIRTINALAR" estiren Boluspor 26. Hafta maçında deplasmanda Balıkesirspor’u  2-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geçti.

Son 5 maçın 4’ünü kazanan ve 1 maçında berabere kalan kırmızı beyazlılar mücadeleci ve başrılı futbolu ile Altınordu ve Ankaragücü engelinide geçmeyi başarmıştı. Pazar günü oynanan zorlu mücadeleyi 3-1 kazanan kırmızı beyazlılar eksik gittiği Balıkesir deplasmanında akıllı oyunu ile 3 puana uzanmasını bildi.

Boluspor cezalı Mustafa ve Poepon’un yokluğunda sahaya Gökhan, Renato, Diarra, Furkan, Umut, İshak, Yusuf, İrfan, Guido, Akabueze, Sefa onbiri ile çıktı. Sait hoca yorgun Melih’i de kenara alırken hücum bölgesinde bu 3 oyuncunun yerine Sefa, Guido ve Bentley’e şans verdi.

Maça iyi başlayan Boluspor ilk dakikada İrfan’In etkili şutu ile rakip kalede gol aramasına karşın,  9’uncu dakikada Balıkesirspor’da Oğuz Yılmaz’ın kendi kaleisne attığı golle 1-0 öne geçti. Kaleci Vukovic’in ıskası ile gelen gol Boluspor’u  1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla sona ererken bu devrede İshak maçın 32. Sakikasında sakatlanarak yerini Özgür İleri’ye bıraktı.

Maça 2. Yarı Balıkesirspor istekli başlasa da Boluspor kontrollü bir oyun ortaya koydu. Rakibine ilk yarıda olduğu gibi fazla pozisyon vermeyen kırmızı beyazlılar 50. Dakikada Boluspor camiasını rahatlatan golü kaydetti. Sefa’nın sert şutunda Guido dönen topu tamamlarken, Boluspor farkı ikiye çıkardı.

Maçın 69’uncu dakikasında Yusuf Emre’de sakatlığı nedeniyle yerini Santos’a bıraktı. Son iki maçta oldukça iyi performans gösteren kırmızı beyazlılarda İshak ve Yusuf Emre’nin yerine zorunlu değişiklikler yapıldı.

Maçın kalan bölümlerinde Boluspor rakip kalede daha etkili pozisyonlar bulmasına karşın, kalesinde rakibine pozisyon vermedi.

Boluspor zorlu maçı yine akılı bir oyunla kazanarak 40 olan puanını 43’e çıkardı. Kırmızı beyazlılar cumartesi günü sahasında lider. Çaykur Rizespor’u konuk edecek. <

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.