Boluspor Kupada zorlanmadı

22/12/2011
22
ARA
2011

Ziraat Türkiye kupası 2. tur maçında sahasında Fethiyespor ile karşılaşan Boluspor sahasınd aoynadığı maçı 5-1 kazanarak  bir üst tura yükseldi. Koffi ve Cafercan'ın ikişer gol attığı maçta ekibimizin son sayısı Onur Türk'ten geldi.

 

Boluspor sahaya kalede Eser, savunmada Erkam, Orhan, Gencer ve Hakan orta sahada Vedat, Fatih, Onur, Caner ve Cafercan ileride Koffi onbiri ile sahaya çıktı. 

 

Eser penaltıda kurtardı, pozisyonda, ama maçı tamamlayamadı 

 

İlk devrenin 5'inci dakikasında Cafercan'ın penaltı golü ile öne geçen Boluspor olurken, 18'inci dakikada Onur Türk'ün rakibine yaptığı müdahale sonrası Fethiyespor penaltı kazandı. Eser Gökhan'ın kullandığı penaltıda gole izin vermezken tecrübeli eldiven şık kurtarışları ile dikkat çekti. Eser omuzundaki ağrı nedeniyle 55'inci dakika da yerini Burak'a bıraktı


İlk yarı gollü ve hareketliydi

21. dakikada Boluspor Koffinin ayağından kazandığı golle 2-0 öne geçti. Sağ taraftan Onur Türkün sıfırdan yaptığı ortaya güzel bir vuruş yapan Koffi Bolusporun 2. golüne imza attı. 


Boluspor 39. dakikada Cafercan'ın kafa vuruşuyla 3-0 öne geçti. Caner Ağca'nın sağ taraftan yaptığı ortaya Cafercan kaleciden önce topa dokunarak Boluspor'un 3. kendisnin 2. golüne imza attı.  

41'inci dakika da ise ara pasında çaprazda topla buluşan ve kaleci Emir ile karşı karşıya kalan Koffi, ayağının dışı ile zor pozisyonda topu filelere göndererek, Boluspor'un 

İlk yarıda 4-0 gibi farklı bir skoru yakalayan ekibimiz ikinci yarı oyunu rölantiye alırken, bu devrede iki takımda attığı birer gol skoru belirledi. 



Koffi 2 şık gol imza attı

 

Boluspor'da kalıp kalmayacağı henüz belli olmayan sihayi oyuncu Koffi, Fethiyespor maçında ilk onbirde sahaya çıkıp iki gole imza attı. İlk devrenin 21 ve 41'inci dakikalarında iki şık gole imza atan Koffi, Onur Türk' bir de asis yaparak maçta dikkat çekti. 

 

Gencer tamamlayamadı

Boluspor'un savunma oyuncusu Gencer Fethiyespor maçında sahaya ilk onbirde çıkmasına rağmen kaşrılaşmayı tamamlayamadı. Maçın ilk yarısının bitimine doğru sakatlanarak oyundan çıkan Gencer yerini genç oyuncu Yılmaz'a bıraktı. 


Emre alkışlarla sahada


Son günlerde adı yeniden kamuyounda dolaşan genç oyuncu Emre Kılınç bu karşılaşmada yedekler arasında otururken, maçın 63'üncü dakikasında oyuna girdi. Rölantide giden maçın ikinci yarısında görev alan ve fazla topla buluşamayan Emre Kılınç bir pozisyonda yaptığı şık çalımlar ve sert şutu Fethiyespor kalecisi Emir'de kaldı. 

    

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Ali Şükrü Beldüz (6), Serhan Malkoç (6), Hakan Atilla (6)

BOLUSPOR: Eser (7) (Dk.55 Burak 5) - Erkam (6), Gencer (6)(Dk.46 Yılmaz 6), Orhan (6), Hakan (7), Vedat (7), Fatih (7), Caner (7), Onur Türk (7), Cafercan (7)(Dk.63 Emre 5), Koffi (7)

FETHİYESPOR: Emir (5) - Serkan (5), Murat (5)(Dk.55 Volkan 5), Sabri Turgut (5), Nuri (5), Enis (5), Selahattin (5), Deniz (4)(Dk.46 Sabri Gümüşsoy 4), Onur (6)(Dk.76 Abdullah 4), Gökhan (5), Uğur (5)

GOLLER: Dk.5 (pen) ve 39 Cafercan, Dk.21 ve 41 Koffi, Dk.87 Onur Türk (Boluspor), Dk.71 Onur (Fethiyespor)

SARI KART: Onur Türk, Erkam (Boluspor), Murat, Selahattin (Fethiyespor)


MAÇTAN DAKİKALAR
5'inci d

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.