BOLUSPOR KUPADA RAHAT TURLADI (2-0)

01/11/2023
01
KAS
2023

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Boluspor evinde konuk ettiği Karaman FK’yı ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 eleyerek bir üst tura yükseldi. Ekibimizde golleri Tolunay ve Batuhan kaydetti.

Kırmızı beyazlı ekibimiz sahaya İsmail, Kubilay, Camara, Mustafa, Furkan, Batuhan, Erdem, Kerem, Tolunay, Murat, Diarra onbiri ile çıktı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak'tan daha sonra görev bekleyecek isimler ise Bartu, Posmac, Oğuz, Berk, Bettaieb, Safa, Landel, Hakan, Harun ve Bahoz oldu. 

İlk yarıda etkili bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazlılar Karaman FK karşısında 11. dakikada Tolunay, 25. dakikada Batuhan'ın golleri ile devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda ekibinde gol çabaları sonuç vermeyince mücadeleyi kırmızı beyazlılar 2-0 kazandı.  Mücadele de ilk golümüzü atan Tolunay birde asist yaparak maçın yıldızı oldu. 

Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura yükselen Boluspor hafta sonu oynayacağı Gençlerbirliği maçına odaklanacak. 

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Hakan Ülker, Ahmet Şimşek, Emrullah Uluçay

Boluspor: İsmail Çipe, Kubilay Sönmez (Dk. 82 Oğuz Kağan Güçtekin) , Camara (Dk. 42 Harun Yerlikaya, Dk.73 Safa Kınalı), Mustafa Şengül, Furkan Demir, Batuhan İşçiler, Erdem Reis (Dk. 73 Hakan Bilgiç), Kerem Paykoç, Tolunay Artuç, Murat Elmacı, Diarra

Karaman FK: Baran Güler, Mete Yıldız, İbrahim Can Köse (Dk. 76 Alper Tosun), Oktay Balcı, Erdem Dikbasan (Dk. 61 Yılmaz Daler), Anıl Batın Aydın (Dk. 89 Polat Abay), Onur Hata Takır, Yiğit Ulaş, Ömer Faruk Gümüş (Dk. 61 Berkan Burak Turan), Ahmet Karademir, Kadir Kaan Yurdakul (Dk. 61 Özcan Aydın)

Goller: Dk. 11 Tolunay Artuç, Dk. 25 Batuhan İşçiler (Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 49 Kerem Payoç, Dk. 71 Harun Yerlikaya, Dk. 71 Kubilay Sönmez (Boluspor), Dk. 43 Oktay Balcı, Dk. 71 Berkan Burak Turan (Karaman FK)

BOLU (AA) - Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda ağırladığı TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımı Karaman FK'yi 2-0 yenerek üst tura yükseldi.

2 yorum yapılmış

  • Cadde14 1 Kasım 2023 • 18:41

    Tebrikler boluspor kupada bir üst turda

  • CihadGl 1 Kasım 2023 • 22:27

    Alt yapıdan gelen oyuncuların performansı önemliydi. Bir de keşke Bolu doğumlu gençlerimizi daha çok görebilsek şans gören gençlerden sadece 1 oyuncumuz Bolu doğumlu. Neden daha çok çevre illerden oyuncu var. Bolu alt yapısı evvela Bölümünün evlatlarına şans vermemekte mıdır? Öyle ise sebebi nedir?

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.