BOLUSPOR KONGRESİNDE SADECE "O" VARDI

08/06/2023
08
HAZ
2023

Tarihinin en sıkıntılı günlerini geçiren Boluspor olağanüstü kongresinin gerçekleştirirken, Belediye Nikah Salonunda yapılan kongreye il protokolü ve siyasiler teşrif etmediler. Tüm bu sıkıntılara rağmen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül her zaman olduğu gibi koşarak geldiği kongrede "Boluspor için ne yapmamız gerekiyorsa hazırız" dedi.

16 yıldır 1. ligde mücadele eden Boluspor'a verilen vaatler ve sözlerin hiç biri tutlmazken kırmızı beyazlı ekibin olağanüstü kongresine yönetim ve delegeler dışında sadece MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın ile parti üyeleri katıldılar. 

İl protokolünün ve siyasilerin ilk kez katılmadığı Boluspor kongresi gelecek kara günlerin habercisi olarak nitelendirildi.    

1 yorum yapılmış

  • Levent 9 Haziran 2023 • 08:39

    AKP ve CHP milletvekilleri , Belediye Başkanı ne kadar Bolusporlu olduklarını gösterdiler. Kongrede sizden destek isteneceğini bildiğiniz içinmi gelmediniz.Yarın hangi yüzle maçlara geleceksiniz..Boluspor gerçek Bolulularındır. Bolusporu ayakta tutmaya çalışan gerçek Bolululara selam olsun...

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.