BOLUSPOR KOCAELİSPOR'U KÖRFEZDE YIKTI

07/02/2022
07
ŞUB
2022

Spor Toto 1. ligin 23. haftasında deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşan Boluspor Emin Bayram ve Tugay Kaçar'ın attığı goller ile mücadeleyi 2-1 kazandı. Sezonun en iyi maçlarından birini çıkaran ekibimiz maç boyunca karşılaşmada oldukça etkili bir yun ortaya koyarken, özelikle son bölümlerde kaçırdığı goller ile farklı galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Haftaya 24 puanla iki ekibin mücadelesine ekibimiz Kaan, Abdurrahim, Tugay, Bregu, Gökhan, Roshi, Zahit, Emin, Ali, Abdurrahman, Balaj onbiri ile çıktı.

YENİLER VE KALE'DE KAAN

Teknik direktör Reha Erginer Selmani'nin sakatlanması sonrası kaleyi Oğul Kaan'a teslim ederken, Kabongo'nun yerine Bekim Balaj ilk onbide yer aldı. Yeni transferlerden Gökhan Karadeniz ise ilk onbirde yer aldı. 

EMİN BAYRAM ÖNE GEÇİRDİ

İlk yarıda ekibimiz Emin Bayram'ın kafa golü ile 1-0 öne geçti. Maçın 17. dakikasında Gökhan Karadeniz'in ortasına çık kafa dokunuşu ile Emin takımımızı 1-0 öne geçirdi Karşılaşmanın 42. dakikasında  eşitlik sayısı ev sahibi ekipten Ibrahim Akanbi Rasheed'ın vuruşu ile geldi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 

TUGAY GALİBİYETE TAŞIDI

Karşılaşmanın 52. dakikasında sakatlanan Kaan yerini yeni transfer genç kaleci Bartu'ya bıraktı. Mücadelenin ikinci yarısı ilk yarıda olduğu gibi oldukça tempolu geçerken Boluspor 54. dakikada Tugay Kaçar'ın ayak içi vuruşu ile yeniden öne geçti. Bu golden sonra oldukça heyecanlı anlara sahne olan mücadele de ekibimiz kalan bölümlerde Bregu ve oyuna sonradan giren Eray ile net pozisyonları kaçırsada maçı 2-1 kazanmayı başardı.

ÜST DÜZEY MÜCADELE ÜST DÜZEY FUTBOL

Hem tempo olarak hem de mücadele olarak oldukça üst düzey bir oyun ortaya koyan ekibimiz deplasmanda kazandığı bu galibiyetle puanını 27 yaptı ve maç eksiğine rağmen 27 puanla 10. sıraya yükselmeyi başardı. Kırmızı beyazlılar 24. haftada cumartesi günü sahasında Keçiörengücü'nü konuk edecek. 

Stat: Kocaeli

Hakemler: Can Cengiz, Erkan Akbulut, Kemal Mavi

Kocaelispor: Korcan Çelikay (Dk. 58 İsmet Yumakoğulları), Berkay Tolga Dabanlı, Mehmet Taş (Dk. 88 Mandjeck), Atila Turan, İlyas Kubilay Yavuz (Dk. 58 Diop), Alpay Çelebi, Kolovos, Pereira (Dk. 88 Yiğitali Bayrak), Mehmet Yılmaz, Rasheed, Samed Ali Kaya

Beypiliç Boluspor: Oğul Kaan Doğan (Dk. 52 Bartu Kulbilge), Abdurrahim Dursun, Tugay Kacar, Bregu (Dk. 68 Berk Yıldız), Gökhan Karadeniz (Dk. 68 Bertu Alican Özyürek), Roshi, Mehmet Zahit Çınar, Emin Bayram, Ali Keten, Abdurrahman Canlı, Balaj

Goller: Dk. 42 Rasheed (Kocaelispor), Dk. 17 Emin Bayram, Dk. 54 Tugay Kacar (Beypiliç Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 45+1 Mehmet Taş, Dk. 83 Pereira (Kocaelispor)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.