Boluspor Kızıltan'la ilk sınavına çıkacak

11/01/2012
11
OCA
2012

Boluspor'da ikinci devre öcesi teknik direktör Cihat Arslan'ın takımdan ayrılması ile birlikte göreve getirilen teknik direktör Özcan Kızıltan, ilk kez resmi bir maçta Boluspor'un başında sahaya çıkacak.  Tecrübeli teknik adamla Boluspor, bugün saat 13:00'de Ziraat Türkiye kupasında Gençlerbirliğini konuk edecek. 


27 Aralık'ta atılan imzalar ile Boluspor'un başına getirilen ve yeni takımı ile Antalya'daki hazırlık kampını geçiren Özcan hoca, kırmızı beyazlı ekibimizle ilk sınavını bugün verecek. Ziraat Türkiye kupası 3. tur maçında süper lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Boluspor'da sakat oyuncu bulunmuyor. Tek maçlı sistemde Boluspor ile Gençlerbirliği 90 dakikada eşitliği bozamazsa, iki ekipte uzatma dakikalarında üstünlük sağlamaya çalışacak. 120 dakikada eşitlik bozulmazsa penaltılar tur atlayan tarafı belirleyecek. 


Saat 13:00'de Bolu Atataürk Stadyumunda oynanacak olan maçı Mete Kalkavan yönetecek. Son yıllarda kupada istediğinin alamayan Boluspor turu geçtiği taktirde yine önemli rakiplerle karşılaşacak.

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle;

Numaralı  Tribün : 20,00 TL
Kapalı Tribün      : 10,00 TL
Maraton               :  5,00 TL,
Kale Arkası       :  5,00 TL
Çocuk Tribünü  : 1,00 TL


      

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.