BOLUSPOR İZMİR'DE KAYIP...

25/11/2019
25
KAS
2019

TFF 1. Ligin 12. haftasının kapanış maçında Boluspor ligin düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Altınordu’ya konuk oldu. Ev sahibi ekip Altınordu Boluspor’un etkisiz olduğu maçta her iki yarıda attığı golle ile mücadeleyi 2-0 kazanmasını bildi.  

Kırmızı beyazlılar sahaya Hakan Canbazoğlu, İsmail, Cumali, Poepon, Mustafa Eskihellaç, Nascimento, Hayrullah, Mutlu, Ümit, Burak, Mustafa Durak onbiri ile çıktı. Sakatlıkları devam eden Hakan Arslan ve Bilal Kısa kadroda yer almazken, teknik direktör Osman Özköylü Melih Okutan’ın yerine Mutlu Güler’e ilk on birde şans verdi.

Maçın başında sakatlığı nedeniyle Mustafa Durak-Melih Okutan değişikliğine giden kırmızı beyazlılar bu devrede rakip kalede hiç etkili olamadılar. Ev sahibi ekip topa daha çok sahip olurken final paslarında başarılı olamayan Altınordu’lu oyuncular 29’uncu dakikada Boluspor filelerini havalandırmayı başardılar.  İlk yarı Okan Derici’nin attığı golle 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya yine ev sahibi ekip etkili başladı. Ev sahibinin ataklarına Boluspor kalecisi Hakan Canbazoğlu’nun kurtarışları ve savunmanın zamanında müdahalesi farkın ikiye çıkmasına engel olurken, kırmızı beyazlılar bu devrede de rakip kalede etkili bir pozisyon bulamadılar.

Mücadele 29 ve 87’inci dakikalarda atılan goller ile Altınordu’nun 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi ve Boluspor haftayı puansız kapattı. Bu sonuçla kırmızı beyazlılar 10 puanda kalırken, Altınordu da 10 puana yükseldi. Önümüzdeki hafta Boluspor  Menemenspor ile sahasında karşılaşacak. Altınordu ise deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak.     

 

   

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.