BOLUSPOR İZMİR DEPLASMANINDAN PUAN ÇIKARTAMADI

03/03/2024
03
MAR
2024

Trendyol 1. Ligin 125. Haftasında Boluspor önemi oldukça fazla olan maçta İzmir’de Göztepe’ye konuk oldu. Play-off yolundaki bu kritik maç öncesi Boluspor 7. Sırada Göztepe 2. Sırada bulunuyordu. Ev sahibi takım müthiş bir taraftar desteği ile maça çıkarken, Boluspor taraftarı da deplasman da hatırı sayılır bir taraftar grubu ile Gürsel Aksel stadyumunda yerini aldı.

Kırmızı beyazlı ekibimiz sahaya ağlar, Posmac, Oğuz, Berk, Gigic, Naby, Onur, Jefferson, Avramovski, Hüsamettin, Anıl onbiri ile çıkarken Vüsal Isgandarli   ve Tunahan çiçek kulübede yer aldı.  Bu isimler dışında İsmail, Kubilay, Safa, İshak, Kerem, Tolunay, Ercan, ve Diarra Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’tan forma bekleyen isimler oldular.

İLK YARI GÖZTEPE FARKI

Maça iki takımda kontrollü başlasa da ev sahibi ekip bu devrede kontrolü eline aldı ve ilk yarının etkili olana tarafıydı. Bu yarıda bir çok pozisyondan faydalanamayan Göztepe uzatma dakikalarında kazandığı penaltı golü ile soyunma odasın 1-0 önde gitti. Ekibimiz ilk devrede rakip kalede pozisyon bulamadı.

CEVAP VEREMEDİK!

Mücadelenin 2. yarısına da Göztepe etkili başladı. Ekibimiz maçtaki ilk şutunu 48. dakikada rakip kaleye gönderirken bu pozisyondan sonuç alamadı ve 1 dakika sonra ev sahibi ekip Göztepe Romulo ile farkı ikiye çıkarttı. Ligin ikinci yarısındaki en kötü futbolunu ortaya koyan Boluspor'un güçlü rakibi Göztepe karşısında istediği futbolu sahaya yansıtamaması ve sahada mücadele gösterememesi mağlubiyeti de beraberinde getirdi.

2. DEVREDE İLK MAĞLUBİYETİMİZ

İkinci yarı oynadığı 7 maçın 5'ini kazanan ve 2 mücadeleden beraberlikle ayrılan Boluspor bu önemli seriye son verirken, bu devrede ilk mağlubiyetini İzmir ekibi karşısında almış oldu. En son yenilgisini 25 Aralık 2023'de Çorum FK maçında alan kırmızı beyazlılar bu önemli maçtan puan çıkartamadı. Ekibimiz bu sonuçla 39 puanda kalırken, Göztepe puanını 52'ye çıkarttı.  

Maçtan dakikalar
17. dakikada savunmadan atılan uzun topla birlikte savunma arkasına sarkan Romulo, rakibin hatası sonrası ceza sahasına sol çaprazdan girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Romulu, sağ ayağının içiyle uzak köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direk dibinden dışarı çıktı.
45+2. dakikada Göztepe'nin sağdan kullandığı köşe vuruşunda kale alanına gelen topa Heliton kafayı vurdu. Top savunmadan döndü.
45+4. dakikada hakem Burak Olcak, VAR uyarısıyla izlediği pozisyonda ceza sahası içerisinde Oulare'nin topu elle oynadığını tespit ederek penaltı noktasını gösterdi.
45+6. dakikada kazanılan penaltıda topun başına gelen Romulo, sağ ayağıyla sol köşeye yerden vurdu ve takımını öne geçiren golü kaydetti. 1-0
49. dakikada Göztepe'nin merkezden geliştirdiği atakta savunmaya çarpan top ceza sahasına düştü. Kaleciyle karşı karşıya kalan Romulo, sağ ayağının içiyle vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 2-0

Hakemler: Burak Olcar, Samet Özkul, Barış Çiçeksoyu
Göztepe: Mateusz Lis, Heliton, İsmail Köybaşı, Taha Altıkardeş, Ümit Akdağ, Ogün Bayrak, Ahmed Ildız (Tarkan Serbest dk. 85), Yalçın Kayan (Kubilay Kanatsızkuş dk. 68), Anthony Dennis (Atınç Nukan dk. 90) , Kenneth Mamah (Lundqvist dk. 67), Romulo (Turgay Gemicibaşı dk. 85)
Yedekler: Arda Özçimen, Lasse Nielsen, Celil Yüksel, Ensar Aksakal, Fıratcan Üzüm
Teknik Direktör: Stanimir Stoilov
Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Veaceslav Posmac, Naby Oulare, Onur Ulaş, Oğuz Kağan Güçtekin, Berk Yıldız (Ercan Coşkun dk. 64), Jefferson (İshak Karaoğul dk. 75), Daniel Avramovski (Tolunay Artuç dk. 88), Anıl Koç (Abdoulaye Diarrassouba dk. 88), Petar Gigic, Hüsamettin Yener (Tunahan Çiçek dk. 63)
Yedekler: İsmail Çipe, Kerem Paykoç, Kubilay Sönmez, Safa Kınalı, Vüsal Isgandarli
Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak
Goller: Romulo (dk. 45+6 pen. ve dk. 49) (Göztepe)
Sarı kartlar: Ogün Bayrak (Göztepe)   

7 yorum yapılmış

  • geredeli 3 Mart 2024 • 18:33

    cekirge ziplamadi bu mac hocaya yazar macta iki tane sut cekmisiz on alan baskisi yok 7 numara bos ilk 1 de oynamaz oynamadida bu mac niye oynadi husamttin bos anil koc hocanin kardesmi yoksa her mac 11 de baslar diye bi sozlesme mi var yanlis kadro yanlis taktik goztepe topu verirsen boyle olur allah korudu 5 olurdu mac

  • Kockorolu 3 Mart 2024 • 18:44

    Yaw takım yenilirde yenerde mevzu skor değil böyle bi oyun böyle bi futbol wallaha yok yaa ilk yarı üç pas yapamadık göztepe kalesine şutumuz yok bi tane... 60 tan sonra biraz top tuttuk...tek top oynayalımda 4 tane yiyelim önemli değil Wallaha ilk defa Boluspor maçı izlerken başım agrıdı bu nedir yaa...göztepeyle herhangi bi üçüncü lig takımı oynasa onlar bile bu kadar aciz kalmaz

  • Yaln 3 Mart 2024 • 19:28

    Biz Göztepe macını da kazanırdık en azından beraber kalırdık Yalçın hocadan hiçbir şey olmaz boş adam yada İzmirli mi yoksa çünkü yedi hafta yenilmeyen kadro değil de yedek oyuncularla başladı özellikle neden sol bek olmadan başlamadı boluspor özüne dönmeli orta sahada tunahan gibi tecrübeli varken ben doğrusu hocadan şüphelendim

  • HakanAkman 3 Mart 2024 • 20:57

    Çok yazık oldu, ama herşeye rağmen buraya kadar gelmek büyük başarı; penaltı çok ağır karar bence, 2. gol de ofsayt olabilir ama bizde bugün puan alacak bir oyun oynayamadık keşke imkanlar bu kadar zorlanmışken net bir santrafor alabilseydik.Giresun maçı da zor geçecektir dikkatli olmak lazım.

  • etinTA 3 Mart 2024 • 21:13

    Olmayan penaltı ve bir de asistlerini yapıverdik.

  • bakentli 3 Mart 2024 • 21:30

    Sn Yalçın Koşukavak, kimse kusura bakmasın,Hüsamettin kardeşimiz nasıl iyi bir futbolcu değilse, bana göre onu oynatmakla Sizde iyi bir hoca değilsiniz.Hüsamettin’le oyuna başlamakla takımı 10 kişi sahaya çıkarıyorsunuz, diğer oyuncuların emeğine haksızlık ediyorsunuz.Yalçın Bey lütfen adeletli davranın, formayı hakedene verin, verin ki futbolcularla birlikte bizde size saygı duyalım.Tüm Boluspor camiasına selam olsun..

  • ErtugrulSahnoglu 4 Mart 2024 • 00:59

    Lütfen futboldan anlamayanlar yorum yapmasın. İlk devre penaltıya kadar gayet akıllıca oynadığımızı düşünüyorum. İkinci devre başında yediğimiz gol de rakip topa vuruyor bizim futbolcumuzdan seken top bir başka futbolcumuza çarpıp adamın önüne düşüyor ve gol geliyor. Böyle bir ambiyansta ve bizden kadro olarak kat be kat üstün takıma karşı risk alarak oynayincada tabi ki rakibe pozisyonlar vermek kaçınılmaz oldu. İkinci devre takıma katılan oyuncuların he

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.