BOLUSPOR İŞİ SAĞLAMA ALDI (2-0)

08/04/2018
08
NİS
2018

Spor Toto 1. Ligin30. haftasında Boluspor bu sezonun bu haftaya kadar en kritik maçına çıktı. Kırmızı beyazlılar Play Of'u garantileme ilk ikiyi son haftaya kadar kovalama maçında konuk ettiği Elazığspor'u ilk yarısı golsüz sona eren maçta Melih'in iki golü ile mücadeleyi 2-0 kazanmasını bildi.

Boluspor sahaya Gökhan, Renato, Diarra, Furkan, Umut, İshak, Yusuf, İrfan, Mustafa, Melih, Sefa onbiri ile çıktı. Golcü Poepon hafif ağrıları nedeniyle yedek soyundurulurken Sefa bu bölgede görevlendirildi. 

İlk yarıda iki takımda önemli gol pozisyonlarından yararlanamadılar. Boluspor bu devrede daha atak görünürken zaman zaman kalesinde önemli tehlikeler yaşasa da, Boluspor savunması ve kaleci Gökhan rakiplerine gol şansı vermediler ve ilk yarı 0-0 sona erdi. 

Kırmızı beyazlılar ikinci yarıda Sefa- Poepon değişikliği ile başladı. Golcü oyuncunun maça girmesi ile birlikte Boluspor bu devreye etkili başladı. İki kanttan yapılan ortalar kale içine gönderilen derinleme pasları ile rakip kalede pozisyon arayan Boluspor'da Melih 76 ve 80'inci dakikalarda iki gol bularak kırmızı beyazlılar hem play-of'u büyük ölçüde garantilerken, ilk iki şansını devam ettirdi. 

Boluspor bu sonuçla en yakın rakibi Elazığspor'un 6 puan önüne geçerek puanını  50 yaptı. Kırmızı beyazlılar önümüzdeki hafta Adanaspor ile karşılaşacak.

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.