Boluspor işi ikinci yarıda bitirdi

17/10/2013
17
EKİ
2013

Akademi liginde Boluspor U19 takımı günün ikinci karşılaşmasın da Ankaraspor’ u konuk etti. İlk yarısı aşırı rüzgar altında oynan karşılaşmada misafir takım rüzgar avantajını değerlendiremezken, ikinci yarıda sahada adeta rakibine futbol dersi veren Boluspor U19 takımı arka arkaya bulduğu gollerle karşılaşmayı 3-0 kazanmasını bildi.

Boluspor U19 futbol takımı Coca cola akademi liginde farklı galip gelmesini bildi. İlk 45 dakikada rüzgarı karşısına alarak oynayan kırmızı beyazlılar, Ankaraspor ataklarında başarılı olurken Boluspor U19 takımının ikinci yarıdaki etkili oyunu sonrası rakibine zor anlar yaşatırken kırmızı beyazlılar rakibine fazla da net pozisyon vermedi.Kırmızı beyazlıalr rüzgara rağmen Ankaraspor kalesine ataklar geliştirirken bulduğu pozisyonlardan sonuç alamadı. İlk yarı 0-0 sonuçlandı.

Boluspor U19 takımı ikinci yarıya daha farklı başladı. Rakip alanda yaptığı baskılarla oyununu Ankaraspor yarı alanında oynadı. İkinci yarının başında uzun sakatlık sonrası kendini toparlamaya çalışan Abdullah eski günlerinin habercisi gibi karşılaşmaya müthiş bir oyunla başladı. Kurduğu baskı sonucunda kazanılan topta rakip alana süratle girerken, Abdullah’ın sert şutu Ankaraspor fileleri ile buluşunda Boluspor U19 takımı 50’nci dakikada 1-0 öne geçti.

Bu golün ardından ikinci gol için oyunun üstünlüğünü tamamen alan Boluspor U19 takımı, 59’ncu dakikada Berkan ile karşılaşmada durumu 2-0’a getirdi. Bu golün ardından hemen baskısı sonuç veren Boluspor korner atışı kazandı. Ceza sahasına yapılan ortada ön direğe gelen ortaya yatarak yerden kafa vuran Ömer skoru 3-0 getirdi. Skor avantajı ile sahada tamamen istediklerini yapan kırmızı beyazlılar rakibine de pozisyon vermezken, bir çok pozisyondan da sonuç alamadı. Karşılaşma sonunda ikinci yarı müthiş bir oyun ortaya koyan U19 takımı sahadan farklı skorla 3-0 ayrılırken haftayı karlı kapadı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.