BOLUSPOR İLK GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR

19/11/2020
19
KAS
2020

TFF 1. ligde 9 haftayı geride bırakan ancak ligde galibiyetle tanışamayarak tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Boluspor, lige verilen aranın ardından 10. hafta maçında Ankaraspor ile sahasında karşılaşacak.

Haber:  Emrah Akkavak / Spor14

Lige Ahmet Taşyürek ile başlayan ancak 5. hafta sonunda oluşan kötü tablo sonucu hoca değişikliği yaşayan kırmızı beyazlılar milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 10 futbolcusunun Koronavirüs testlerinin pozitif çıkması nedeniyle sıkıntısı daha da artmıştı. 

HEDEF HERŞEYE RAĞMEN 3 PUAN

Apar topar lige hazırlanan ancak yaptığı 20 transferle ilk 9 haftada bir türlü istediği sonuçları alamayan kırmızı beyazlılar cumartesi günü sahasında konuk edeceği Ankaraspor'u tüm bu olumsuzluklara rağmen mağlup ederek bu sezonki ilk 3 puanını hanesine yazdırmak istiyor. Oynadığı futbol ve aldığı skorlarla camiayı mutlu edemeyen Boluspor'un milli arayı iyi geçirip geçirmediği bu maçta belli olacak. 

KARŞILAŞMA TRT AVAZ VE BEİN 2 MAX'DA

Atatürk Stadyumunda saat 13.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bu zorlu maç TRT Avaz ve Bein 2 Max'dan canlı yayınlanacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.