BOLUSPOR İLE BOLU BELEDİYESPOR BİRLEŞİYOR MU?

24/05/2022
24
MAY
2022

Boluspor'da tarihi kongreye günler kalırken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın önderliğinde kongre öncesi kulisler hareketlenmeye başladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yeni dönemde artık düşme korkusu yaşamak yerine şampiyonluk hedefleyecek bir yönetim için Cumartesi günü çoğunluk aramaksızın yapılacak olan kongrede söz hakkına sahip olduğunu açıklamıştı. Boluspor A.Ş. içinde delegelerden yetki istenileceğide öğrenilirken başkan Özcan'ın Bolu Belediyespor voleybol takımının adınıda Boluspor olarak değiştirmek istediği Sultanlar Liginde Bolu Belediyespor'un 'Boluspor' olarak boy gösterebileceği öğrenildi. 

HEM FUTBOL, HEM VOLEYBOL İLE BÜYÜK GÜÇ

Dünya'nın en zorlu ligi olarak gösterilen Sultanlar Ligindeki Bolu Belediyespor'un yeni sezonda 'Boluspor' ismi ile mücadele etmesini isteyen başkan Özcan'ın, Boluspor A.Ş. çatısı altında hem 1. ligde futbol takımını, hem de Sultanlar Liginde Voleybol takımını birleştirmek istediği öğrenildi. İki takıma da isim sponsoru bularak ekonomik anlamda, reklam ve sponsor bulma anlamında daha güçlü olacağı belirtilen bu birleşmenin kongre sonrasına da bırakabileceği ifade edildi. 

SALON COŞKUSU, BOLUSPOR BİRLİKTELİĞİ

Geçtiğimiz sezon salonda yaşanan coşkuyu kaybetmek istemeyen ve Boluspor'da tribün birlikteliğini sağlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yönetim için gündemde olan isimlerle bu konuyu masaya yatırarak hafta içinde görüşmelerini daha da sıklaştıracağı, hafta sonuna doğru konunun netleşebileceği ifade edildi.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.