BOLUSPOR İKİNCİ YARIDA 3 PUANA UZANDI

20/11/2017
20
KAS
2017

TFF 1. ligin 12. haftasının kapanış maçında Boluspor genç rakibi Gaziantepspor'u deplasmanda 3-0 yenmeyi başardı. İlk yarısı golsüz biten maçta goller 2. yarıda Guido, Sefa ve Poepon'an geldi.

Lige iyi bir başlangıç yapamayarak 9'uncu hafta sonunda teknik direktör değişikliğine giden Boluspor son iki maçını kazanarak derin bir nefes aldı. 11'inci haftada Samsunspor engelini tek golle geçen kırmızı beyazlılar lige verilen aranın ardından 1. ligin zayıf takımı Gaziantepspor ile karşılaştı. Boluspor sahaya Gökhan, Renato, Alim, Umut, Furkan, Yusuf, İrfan, Akabueze, Sefa, Guido, Poepon onbiri ile çıktı. 

Genelde  A2 kadrosu ile mücadele eden ve ligde zor günler geçiren rakibi karşısında ilk yarıda etkili olamayan Boluspor soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitmek zorunda kaldı. Bu devrede rakip kaleyi bulan bir iki şut dışında organize atak yapamayan kırmızı beyazlılar rakip ceza sahası içine girmekte zorlandı.

İkinci yarıya  daha hızlı başlayan Boluspor rakip kale önünde etkili olsa da zaman zaman defansında önemli açıklar verdi. Kırmızı beyazlıları rahatlatan gol 68'inci dakikada Guido'nun çaprazdan vuruşundan gelirken, 74'üncü dakikada Elyasa'nın kırmızı kart görmesi ile Boluspor'un rahatladığı düşünülse de 10 kişi kalan Gaziantepspor'un direkten dönen top maçın kırılma anı oldu. Bu pozisyondan sonra direnci iyice kırılan Gaziantepspor karşısında 1 kişi fazla oynama avantajını kullanan Boluspor  78'de Sefa ve 88'de Poepon'un golleri ile 3 puana uzanmasını bildi.

Bu sonuçla Boluspor puanını 14'e yükseltirken, ligde 12'inci sıraya yükseldi.  2 puanlı Gaziantepspor son sırada kaldı. Boluspor 25 Kasım'da Elazığspor ile yine deplasmanda karşılaşacak.

 

Stat: Gaziantep Kalyon

Hakemler: Emre Malok xx, Gökmen Olgaç xx, Kemal Elmas xx

Gaziantepspor: Selçuk x, Şenol Can x, Elyasa Süme xx, Hüseyin x, İlker xx (Sait dk. 71 x), Zeki x, Muhammet İldiz x, Oktay xx, Müslüm x, Harun xx (Serhan dk. 68 x), Yusuf x (Gökhan dk. 76 x)

Yedekler: Adnan, İbrahim Halil, Erdal, Mustafa

Teknik Sorumlu: Faik Demir

Boluspor: Gökhan Değirmenci xx, Renato xx, Alim xx, Furkan Şeker xx, Cengiz Umut xx, İrfan xx (Andre Santos dk. 57 xx), Guido Koçer xx, Sefa xxx (Mustafa Durak dk. 83 x), Yusuf Emre xx (Burak dk. 87 ?), Rydell Poepon xx, Akabueze Bentley xx

Yedekler: Ertuğrul, Göksu, Pedro Frenko, Caner, Melih, Furkan

Teknik Direktör: Sait Karafırtınalar

Goller: Gudio Koçer (dk. 68), Sefa (dk. 78), Poepon (dk. 88) (Boluspor)

Kırmızı kart: Elyasa Süme (dk. 74) (Gaziantepspor)

Sarı kartlar: Bentley, Yusuf Emre (Boluspor ), Harun Enes (Gaziantepspor)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.