BOLUSPOR IĞDIR FK MESAİSİNDE.. MÜJDELİ HABER VAR

10/10/2025
10
EKİ
2025

Milli maç arasını iyi değerlendirmek isteyen Boluspor, antrenörler Bahadır Kıyak ve Fatih Ateş yönetiminde Iğdır FK karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik heyet, çalışmalarda tempoyu giderek artırırken, oyuncuların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak için yoğun çaba gösteriyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, antrenmana ısınma ve pas koordinasyon çalışmasıyla başladı. Ardından futbolcular, iki ayrı gruba ayrılarak dayanıklılık ve sonuçlandırma odaklı bir antrenman gerçekleştirdi.
Çalışmanın son bölümünde ise üç takımla eğlenceli bir oyun oynandı. Teknik ekibin bu bölümdeki hedefi, oyuncuların üzerindeki stres ve yorgunluğu azaltarak moral seviyesini yükseltmek oldu.

Yaklaşık iki saat süren antrenman, neşeli anlara sahne olurken Boluspor, milli arayı verimli geçirerek Iğdır FK maçına en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.

Barış Alıcı’dan Sevindirici Haber! Sahalara Dönüyor
Boluspor’un tecrübeli oyuncusu Barış Alıcı, yaşadığı sakatlığın ardından milli ara sonrası sahalara dönmeye hazırlanıyor. 

Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Barış Alıcı’nın tempoyu giderek artırdığı ve Iğdır FK maçı öncesinde fiziksel olarak güç kazandığı öğrenildi. Teknik ekibin de oyuncunun durumundan memnun olduğu, Alıcı’nın önümüzdeki haftada forma giymeye hazır hale gelebileceği ifade edildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.