BOLUSPOR İÇİN SON 8 KRİTİK VİRAJ

05/04/2022
05
NİS
2022

TFF 1.Lig’de son haftalarda aldığı darbelerde düşme hattına yaklaşan temsilcimiz Boluspor’un önünde çok önemli 8 maç kaldı.

TFF 1.Lig’de heyecan dorukta. Lig’in 31.haftasında Temsilcimiz Boluspor, Royal Hastanesi Bandırmaspor’a konuk olacak. 27.haftadan beridir, deplasmanda ve evinde sadece 1 puan çıkaran Boluspor düşme potasına git gide yaklaşıyor. 25. Haftada İstanbulspor’u deplasmanda 2-1 yenen ve 26. Haftada Gençlerbirliği’ni evinde 3-1 mağlup eden temsilcimiz, umutlarımızı artırmıştı. Ancak son 4 haftadır aldığı darbelerle düşme potasına iyice yaklaşan temsilcimiz için tehlike çanları çalmaya başladı.

Oynadığı 28 maçta 35 puan çıkartan Boluspor’un 9 galibiyeti, 8 beraberliği ve 11 mağlubiyeti bulunuyor. Boluspor’un düşme potasında olan Kocaelisporlar arasında 2 puan, Bursaspor ile 7 ve Balıkesir ile 24 puan fark bulunuyor. Boluspor’un son 8 maçında çıkaracağı puanlar ligde kalmasında büyük rol oynayacak.

Boluspor’un, 31.haftada konuk olacağı Royal Hastanesi Bandırmaspor’a gelin birde yakından bakalım. Son 4 haftadır sadece MKE Ankaragücü deplasmanından puan çıkaramayan rakibimiz, evinde ve deplasmanda çıktığı diğer maçlarda 3 puan almayı başardı. Ligde 3.sırada bulunan Royal Hastanesi Bandırmaspor’un liderle arasında sadece 7 puan fark var. Bandırmaspor şampiyonluk için evinde Boluspor maçından 3 puan çıkarmaya çalışacak.

Boluspor’un son 8 maçı şu şekilde;

Royal Hastanesi Bandırmaspor(D)

BB Erzurumspor(E)

Eyüpspor(D)

BS Ümraniyespor(E)

Adanaspor(D)

Yılport Samsunspor(E)

MKE Ankaragücü(D)

Altınordu(E)

BOLU GÜNDEM

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.