“Boluspor için günübirlik değil kalıcı çözümler üreteceğiz”

30/01/2014
30
OCA
2014

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Boluspor ve ücretli otopark konusunda açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde otopark ücretlerini kaldıracağını söyleyen Mısırlıoğlu, yaptığı açıklamada düşüncelerini aktardı.

Mısırlıoğlu'nun açıklaması şöyle;

Dün Boluspor ile ilgili bazı açıklamalar yapmıştım.

Buna ilave bir şeyler daha söylemek istiyorum. Biz ana caddelerimiz ve sokaklarımızdaki ücretli otoparkı uygulamasını kaldırma sözünü vatandaşımıza verdik. Bu sözü verirken düşüncemiz vatandaşımızın ekonomisini düşünmekten kaynaklanıyor. Bolu gibi küçük şehirde saat/3 liralık rakamın çok olduğunu bilerek ifade etmiştik.

Evet, Boluspor’ un bu ücretli otoparklardan kısmi de olsa bir gelir elde ettiğini biliyoruz. Amacımız elbette Boluspor’un gelir kaynaklarını kısıtlamak değil. Boluspor bizim markamız Boluspor bizim değerimiz. 1965 tarihinden bu yana bizim gururumuz. Şunu da net bir şekilde söylemeliyim Boluspor benim yönümden çok önemli benim dedem İbrahim Mısırlıoğlu Boluspor kulüp başkanlığı yapmış gerçekten Bolu spor için ciddi bir mücadeleler vermiş bir aileyiz. Boluspor’un süper ligde ki en önemli sezon başarısı dedemin başkanlık yaptığı dönemdir. Bu anlamda bizim Boluspor’u düşünmeden hareket ettiğimiz düşüncesi doğru değildir. Vatandaşımızı da düşüneceğiz Boluspor’umuzu da düşüneceğiz.

“Boluspor’a benzinlik alanı tahsis edeceğiz”

Bizim amacımız Boluspor’un günü kurtarması değil. Bizler Boluspor’a kalıcı çözüm yolları üreteceğiz. Boluspor için bir benzinlik tahsis edeceğiz. Boluspor’un sürekli gelir getirecek bir kurum olmasını sağlayacağız. İlköğretim’de Boluspor Koleji projesini destekleyeceğiz kolej için bir yer vereceğiz. Bu kolejin yapılması için biz yerel yönetim olarak katkı sağlayacağız.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.