BOLUSPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİLER AMA SONUÇ YOK!

10/06/2024
10
HAZ
2024

Boluspor'da yaklaşan kongre öncesi Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş ve Boluspor Yönetim Kurulu üyeleri bir araya geldi. Peki toplantıdan sonuç ne çıktı?

Daha önce bu kongrede kesinlikle aday olmayacağını net bir dille açıklayan başkan Savaş Abak, kulübün son durumunu toplantıya katılanlara aktardı. Hazırlanan dosya ve kulüple ilgili son bilgileri Vali Kılıç ve beraberindeki heyete sunan Abak, bir kez adaylığının söz konusu olmadığını belirtti. Temmuz başında kongreyi yapmak istediklerinide ifade eden Boluspor yönetimi yeni sezon öncesi noktayı koydu. 

Boluspor'un yeni dönemde yönetim arayışı devam ederken, Vali Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'in bu hafta bir kaç görüşme yapacağı, yeni yönetimin oluşması için mesai harcamaları bekleniyor. 

2 yorum yapılmış

  • Halilyaman 10 Haziran 2024 • 21:10

    Başkanı bırakmadan şirketleşmek için ne gerekiyorsa zaman kaybetmeden yapalım başka kurtuluş gözükmüyor yoksa göz Göre bal ligine gider saygılar

  • yuksel 11 Haziran 2024 • 15:47

    heralde bir araya gelmeniz gerekiyor bolunun takımı bolunun ileri gelenleri hatta olanlar bir lik içinde bolunun bolusporu takımının yok olması bolulu olanlar için üzücü olur....

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.