BOLUSPOR HOCA KARARINI VERDİ

18/04/2022
18
NİS
2022

Spor Toto 1. Lig'de 32. haftasında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 2-0 yenilmesinin ardından Reha Erginer ile yollarını ayıran Boluspor'un yeni hocası belli oldu.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Beypiliç Boluspor, son haftalarda arka arkaya gelen puan kayıplarının ardından teknik direktör Reha Erginer ile yolların ayrıldığını açıklamıştı. Boluspor'un yeni hocası belli oldu.

Kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Teknik Direktör Reha Kemal Erginer ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Teknik Direktör Reha Kemal Erginer ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verilmişti.

1. Lig ekibi yeni teknik direktör olarak göreve, Gençlik Geliştirme Merkezi Genel Koordinatörü Osman Nuri Işılar'ı getirdi. Emre Toraman da Işılar'ın yardımcılarından biri oldu.

Konuyla ilgili olarak "Gençlik Geliştirme Merkezi Genel Koordinatörümüz Osman Nuri Işılar, Profesyonel Futbol Takımımızın yeni Teknik Direktörü olmuştur. Teknik Direktörümüz Osman Nuri Işılar'ın yardımcılığını Antrenör Emre Toraman, Antrenör Gürkan Aslan, Antrenör Nedim Akbulut, Kaleci Antrenörü İsmail Ünal ve Atletik Performans Antrenörü Serhat Sezgin yapacaktır." denildi.

 

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.