BOLUSPOR HAFTALAR SONRA KAZANDI

17/05/2023
17
MAY
2023

Spor Toto 1.Ligin 37.haftasında sahasında Eyüpspor’u konuk eden Dyorex Boluspor sahadan 2-0 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Spor Toto 1.Ligde Dyorex Boluspor son iç saha maçında Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya kırmızı beyazlılar İsmail Çipe, Onur Ulaş, Naby Oulare, Posmac, Hakan Bilgiç, Tugay Kaçar, Guy Michel Landel, Ensar Bilir, Burak Asan, Ibrahime Balde, Furkan Demir on biri ile çıktıi. Konuk ekip Eyüpspor ise Harun Tekin, Cenk Ahmet Alkılıç, Uğur Demirok, Fethi Özer, Ömer Bayram, Sinan Kurt, Yonathan Del Valle, Taşkın İlter, Olivier Thill, Ryan Babel, Mustafa Pektemek on biri ile sahadaki yerini aldı. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda gol yollarında etkisiz kaldı ve devre başladığı gibi golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha iyi bir oyun sergileyen kırmızı beyazlılar güçlü rakibi karşısında aradığı golü 57’inci dakikada buldu. Tugay’ın savunma arkasına gönderdiği topta kaleci ile karşı karşıya kalan Furkan Demir düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden yalnızca 5 dakika sonra Furkan Demir bir kez daha sahne aldı. Hızlı kullanılan taç atışında bir anda savunma arkasına sarkarak kaleci Harun Tekin’le karşı karşıya kalan Furkan Demir yerden köşeye düzgün bir vuruşla takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Dyorex Boluspor iç saha maçlarını galibiyetle tamamladı. Bu sonucun ardından Boluspor puanını 52’ye yükseltirken, Eyüpspor 59 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılar sezonun son maçında deplasmanda Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek. Eyüpspor ise son maçında sahasında Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek.

Maçtan Dakikalar;

Dk 3; Hızlı gelişen Boluspor atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Naby’in ortaya çevirdiği top kaleci Harun Tekin’de kaldı.

Dk 7; Savunma arkasına sarkan Furkan Demir’in ceza sahası sağ çaprazından sert şutu az farkla dışarı çıktı.

Dk 10; Atak yönüne göre sağ kanattan Cenk Ahmet Kılıç’ın ortasında Taşkın’ın sert şutu yandan auta çıktı.

Dk 26; Sol kanattan Ömer Bayram’ın ortasında müsait pozisyonda Mustafa Pektemek topu dışarı gönderdi.

Dk 27; Hızlı gelişen Eyüpspor atağında Babel’in ara pasında savunma arkasına sarkan Mustafa Pektemek kaleci İsmail’i geçemedi.

İLK YARI SONUCU BOLUSPOR 0 – 0 EYÜPSPOR

Dk 47; Organize gelişen Eyüpspor atağında ceza sahası içinde uygun pozisyonda topla buluşan Olivier Thill istediği gibi vuramadı ve top kaleci İsmail Çip’e de kaldı.

Dk 56; Hızlı gelişen Boluspor atağında sol kanattan Balde’nin ortasında Landel içeri bıraktı. Ceza sahası içinde bomboş pozisyonda topla buluşan Hakan Bilgiç topu üstten auta gönderdi.

GOLLLLL Dk 57, Boluspor golü buldu. Tugay’ın savunma arkasına gönderdiği topta kaleci ile karşı karşıya kalan Furkan Demir düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk 60; Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek sakatlanarak yerini dördüncü hakem Raşit Yorgancılar’a bıraktı.

GOLLLLL Dk 62; Boluspor’da Furkan Demir yine sahneye çıktı. Atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan taç atışında savunma arkasına sarkan Furkan Demir yerden düzgün bir vuruşla takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti.

Dk 85; Organize gelişen Boluspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Joel Kayamba’nın sert şutunda kaleci Harun Tekin topu kornere çeldi.

MAÇ SONUCU BOLUSPOR 2 – 0 EYÜPSPOR

Stat: Bolu Atatürk Stadyumu

Hakemler: Hüseyin Göçek, Serhat Sağır, Mert Bulut

Dyorex Boluspor: İsmail Çipe, Onur Ulaş, Naby Oulare, Posmac, Hakan Bilgiç, Tugay Kaçar (Dk 80 Abdurrahman Canlı), Guy Michel Landel, Ensar Bilir (Dk 90+2 Bülent Cevahir), Burak Asan (Dk 90+2 Zahit Çınar), Ibrahime Balde (Dk 80 Kayamba), Furkan Demir (Dk 90+2 Kerem Ersin)

Teknik Direktör: Ahmet Görkem Görk

Eyüpspor: Harun Tekin, Cenk Ahmet Alkılıç, Uğur Demirok, Fethi Özer (Dk 5 Dos Santos), Ömer Bayram, Sinan Kurt, Yonathan Del Valle (Dk 46 Halil Akbunar), Taşkın İlter (Dk 46 İbrahim Yılmaz), Olivier Thill, Ryan Babel (Dk 81 Umut Bulut), Mustafa Pektemek (Dk 63 İbrahim Akdağ)

Teknik Direktör: Arda Turan

Sarı Kart: Furkan Demir (Dyorex Boluspor), Taşkın İlter, Dos Santos, Uğur Demirok (Eyüpspor)

Gol: Dk 57, 62 Furkan Demir (Dyorex Boluspor)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.