BOLUSPOR GÖZTEPE MAÇI ÖNCESİ SON BİLGİLER

06/04/2017
06
NİS
2017

Boluspor TFF 1. ligin 27.Haftasında yarın saat 17.30’da Bolu Atatürk Stadyumu’nda Göztepespor ile karşı karşıya gelecek.

Temsilcimiz Play-Off yarışından kopmamak için mutlak kazanmak zorunda. Göztepespor ise 2.lik iddiasını korumak için sahada olacak.

Zorlu mücadele öncesinde Boluspor'da kadro dışı kalan Soner, dışında sakat ve cezalı bulunmuyor. Kırmızı-beyazlılarda Jansen ve Furkan ise kart sınırında bulunuyor. Rakip takım ise ilk 2  adına bu maçtan galibiyetle ayrılmaktan başka birşey düşünmüyor. Konuk ekipte sakatlığı süren Segbefia oynamayacak.

Hazırlıklar tamam Maç TRT Spor'da

Zorlu maç öncesinde Boluspor 38 puanla 7. sırada bulunurken deplasman ekibi ise 43 puanla 4.sırada bulunuyor. Maçın hazırlıklarını dün tamamlayan ekibimiz maç saatini beklemeye başladı. Ekibimizin zorlu mücadelesi TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Boluspor’da Santos farkı

Boluspor için ligdeki kader maçlarından biri olarak görünen maçta Santos ön plana çıkabilecek isim olarak göze çarpıyor. Santos son 3 maçta attığı 4 golle Boluspor’a tam 6 puan kazandırdı. Rakipte ise 15 gollü Jahovic dikkat edilmesi gereken isimler olarak göze çarpıyor.

Kırmızı-beyazlılar çıkışta

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.