BOLUSPOR GOLCÜYÜ TRABZON'DA BULDU

24/06/2022
24
HAZ
2022

Transferde ligin en etkili takımı olan Boluspor son iki günde imzaları patlamayı başardı. Kırmızı beyazlılar son olarak kadrosuna kattığı Michel Landel'den sonra Bursaspor'un alt yapısından yetişip devre arasında Trabzonspor'a transfer olan Batuhan Kör'ü listesine aldı.

Gökhan Alsan, Batuhan İşçiler, Ercan Yazıcı'dan sonra dış transferde Michel Landel'i de kadrosuna katan kırmızı beyazlılar forvet bölgesi için Batuhan Kör ile ilgilenmeye başladı. Ligden düşen Bursaspor'un alt yapıdan yetiştirdiği devre arasında Trabzonspor'a sattığı Batuhan Kör'e kancayı takan kırmızı beyazlılar, bu oyuncu için görüşmelerini sıklaştırlar. Boluspor bu bölge için Ozan Papaker ile de temasını sürdürüken, iki isim ile bu bölgeyi güçlendirmek istiyor.  

Trabzonspor "kulüp bul" dedi. 

21 yaşındaki Batuhan Kör'ün geçen sezon 5, önceki sezon 11 golü bulunuyor. Batuhan 21 yaş altı milli takımda da görev yaparken, kırmızı beyazlıların Trabzonspor ile görüşerek kiralama yoluna gidebileceği belirtildi. Devre arasında Bursaspor'dan, Trabzonspor'a transfer olan Batuhan Kör'e kulübü tarafından "Kendine takım bul" dediği öğrenilirken kiralama formülüde devreye girebilir.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.