Boluspor Giresunspor maçlarında 2-1'in kehaneti

18/01/2012
18
OCA
2012

 

Kırmızı beyazlı ekibimizin pazar günü sahasında oynayacağı Giresunspor karşılaşması öncesi iki takımın önceki yıllarda yaptıkları maçlara bakıldığında ilginç istatistikler dikkat çekiyor. 1971-1972 sezonu ile başlayan rekabette 2'si hazırlık toplam 29 karşılaşma oynanırken, Giresun ekibinin kazandığı maçlar zaman zaman farklı galibiyetlerle sonuçlanırken, Boluspor'un kazandığı maçlarda 2-1'lik skorlar dikkat çekiyor.

 

Boluspor'un üstünlüğü var

Boluspor ile Giresunspor arasında oynanan 29 karşılaşmada 13 kez Boluspor'un üstünlüğü dikkat çekerken, Giresunspor'un ekibimize karşı 9 galibiyeti bulunuyor. 7 karşılaşmada eşitlik bozulmazken, iki takımın arasında oynadığı maçlarda en farklı galibiyeti 4-0'lık skorla Giresunspor aldı.

 

2-1'in kehaneti


İki takım arasında oynanan maçlarda ise en çok ortaya çıkan skor 2-1.  Boluspor 13 kez yendiği Giresunspor'u 7 maçta 2-1'le geçerken, 1-1'lik skorlarda iki takım arasında ortaya çıkan en çok sonuçlardan.  

 

Bank Asya'da durum

Bank Asya 1. liginde 5 sezondur yer alan iki takımın mücadelesinde ise iki takımın eşitliği söz konusu. Oynanan 9 karşılaşmada iki takımında 3'er galibiyeti bulunuyor. 3 maç ise eşitlikle sonuçlandı.  Boluspor kendi evinde oynadığı 4 karşılaşmadan 3'ünü kazanırken, 1 maçı ise Giresunspor kazandı. Bolu'da ki maçlarda eşitlik yok.  

 

İşte iki takımın arasındaki maçların sonuçları;

 

Sezon
Lig
Tarih
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.