Boluspor gençlere imzayı attırdı

16/07/2013
16
TEM
2013

Geleceğe yatırım yapmayı planlayan Boluspor, ilk hamlesini gerçekleştirdi. Altyapıda forma giyen 9 futbolcu, düzenlenen törende sözleşme imzalayarak resmen Bolusporlu oldular.

Gelecek sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Boluspor, bir yandan dış transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da altyapı oyuncularını A takıma kazandırmaya başladı. Boluspor Tesisleri’nde genç oyuncuların profesyonel imza atmaları için tören düzenlendi. Törene Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’ın yanı sıra bazı yöneticiler ve genç oyuncular katıldı. Kırmızı beyazlı kulübün altyapıdan yararlanacağını söyleyen İnceayan, “Bugüne kadar gençlerimizden yararlanamadık. Biz göreve geldiğimizde gençlere önem vereceğimizi söylemiştik. Şimdi onları aramıza katıyoruz” dedi. 

9 imza birden 

Başkan İnceayan’ın konuşmasının ardından altyapıda forma giyen Mehmetcan Işık, Tolga Değirmenci, Cenk Özbey, Fatih Çolak, Orhun Öztürk, Harun Tutum, Abdülsamed, Melih ve Yasin basına tanıtıldı. Boluspor forması giyen 9 futbolcu daha sonra resmi sözleşmeyi imzalayarak objektiflere poz verdi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.