Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda Boluspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Ankara ekibi karşılaşmadan 2-0 üstünlükle ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında teknik direktörler açıklamalarda bulundu.
Kötü sonucu telafi edeceklerini belirten Boluspor Teknik Direktörü Arif Ufuk Kahraman, “Baktığınız zaman ilk yarısı dengeli geçen bir maçta sadece hatalarımızdan kontratak yedik. Onun dışında bizde fazla üretemedik. Ama ikinci yarıya iyi başladık. İkinci yarıya başladığımızda dışarıdan şutlarla sonuca gitmeye çalıştık. Özellikle sol koridoru kullanarak, rakibin zayıf yönünü kullanmaya çalıştık ama hiç hesapta olmayan aslında çok üzerinde durduğumuz duran toptan gol yememiz beni üzdü. Bu konu üzerinde çok fazla durmuştuk. İkinci golde de risk almaya çalıştık, geçiş hücumunda yemiş olduk. Evimizde kaybetmememiz gerekiyor. Telafi edeceğiz. Çünkü zor bir seriye giriyoruz. Esenler Erokspor maçının ardından çok zor bir seri başlayacak. 10 günde 5 maç oynayacağız, neredeyse 3 günde bir maç olacak. Bir an önce bu psikolojiden kurtulup önümüzdeki maça odaklanmaya bakacağız” dedi.
Eroğlu: “Puanların çok yakın olduğu ligde bir gol bile fark ettiriyor”
Aldıkları galibiyet için mutlu olduklarını ifade eden Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise, “3 haftadır kalemizde gol görmüyorduk. Geçen hafta iyi bir maç kazandık. Sahada ne yaptığını bilen bir takım, geçiş oyununda etkili bir takıma karşı kolay değildi burada kazanmak. 10 dakikalık bölümde savunmada kalmak zorunda kaldık ama ondan sonradaki süreçte hem savunmada hem de geçişte başarılıydık. Direkten dönen ve kaçan birkaç pozisyon vardı. Takım savunmasını iyi yaptık. İkinci yarı tabi rakibin üzerimize geleceğini biliyorduk. Savunmada sağlam durmamız gerektiğini çalışmıştık. Kazandığımız için mutluyum her geçen gün daha iyi bir takım oluyoruz. Bu galibiyet bizi yukarıya tırmandırdı. Puanların çok yakın olduğu ligde bir gol bile fark ettiriyor” diye konuştu.
14 yorum yapılmış
6 pasa yakın berk yıldız soluna geldi kaleye şot atsa 100 deyüz gol olur cesareti yok pas verdi
Usta ile çırak karşı karşıya ama sonuç belli idi bizim ki birazda bilerek veya acemice yada dostça maçı verdi bu hoca defansı allak bullak çorba gibi yaptı eski oturmuş kadrosu nu da bozdu oalare ile onur defans ortasında da az pozisyon veriyordu üstelik goller atıyordu oalare bir sağa bir sol Kanada deniyor halbuki adamlar olduğu halde son dakikada maç 2-0 galip gibi bizim acemi çırak iki oyuncu değişikliği yapıyor şimdi işler daha zorlaştı 9 gol atan kaliteli Adam
13 şutdan 1 tanesi kaleyi tuttu şut atarken aklınız nerde
Kaleci her topa değiyor ,oyunu başlatamıyor.neden sol kanat sağ değil. Çünkü oulare gidemiyor ileriye pas veremiyor.hep geri oynuyor. Önünde de Berk kötü olunca sol kanata mahkum oynarsın. Hakanı harcadın oynatmayarak.
Hocam net bir 9 numara lazım sırtını dayayabilen top saklayabilen oyunu rahatlatabilen Kanatlarla uyumlu bir Golcü lazım Santraforlarımız rakip stoperler karşısında çok zayıf oyuna katkıları yok.
Devre arasında takımın en iyi oyuncusunu göndermek her zamanki gibi Boluspor'a yakışır.berke yıldız ve oguzhanin bu takıma ne verdiğini hala anlamış değilim
Bu maçta boynuzun kulağı geçmesi beklendi. ama nafile, bizim çırak daha çok ekmek tüketmesi lazım ki ustasına yetişebilsin, sonra da geçebilsin. Ama adam çıraklıktan çıkamamış. Bu çırak yüzünden Boluspor gerilemeye devam edecek görünüyor.
Bu sahada iyi futbol oynamak çok zor. Çamur deryası. Acil bakıma girmeli çimler. Böyle berbat çime sahip stad yok ligde.
G.Birliğini ne zaman yendik ben Hatırlamıyorum kendi evimizde şu maçı alsaydık çok şey çok farklı olabilirdi Takım anca çok zayıf takımlardan puanlar alıyor kendi evimizde mahkum oynamak nedir ya
Üç beş adam alıyorsunuz bir sağlam 9 No yok bu transfere bakan kör galiba nerde ihtiyaç var bilmiyo onlara para vereceğine 9 No ya ver ya
Her takım sezon ortası transferler yapıp takviye yaparken bizim başkan takımı güçsüzleştirdi...Avramosvki yi çok arar bu takım..sen anlaş sözleşmesini uzat..yok o kadar para vermem..vermezsen onun yerini dolduramazsan daha çok para harcaman gerekecek..Boluspor yine bir tünele girdi Erdoğan ın Başakşehir den sonra ikinci takımı Erokspor u yenemez bu takım..Galatasaray ile kupa maçını yaptıktan üç gün sonra içerde Keçiörengücü ile yine kritik bir maç..Takımın
Boluspor ligin en iyi defansına sahipken bu defans nasıl bozulurun örneğini gördük bu maçta. Olare yi defanstan alıp sağ kanada koymak Bolusporun intiharı oldu. Elinde defans oyuncusu Olare ve Fethi gibi tecrübeli adamlar varken son dört maçta üç galibiyet bir beraberlik almış Gençlerbirliğinin karşısına tecrübesiz Işık Kaanla başlamak maçı hediye etmektir. Işık Kaanın ikinci goldeki ağır kalışı kabul edilemez..
Hoca kendi sonununu hazırlıyor. bal yapmaz İzmir ve egelileri takıma almak ve takımda tutmak için çok çaba harcıyor. Kadroda çok kişi var ama kadroya girip oynayan her hafta aynı kişiler. Lico hariç yapılan transferler boş.kadroda oynamayan,oynasa da boş olan oyuncular var.başkan bu durumu görmüyor mu acaba. Yalçın koşukavakı getirmek için yoksa fırsat. Mı bekliyor.1 ileri 2 geri her hafta böyle.taraftarın umuduyla oynamayın.
Yaş üzülmeyin iyi yolda takım abrmowski sözleşme uzatmamis o yüzden takas yapılmış .kimse merak etmesin biz gençlerin üstünde bitiririz ayrıca onurun sakatlanması kötü oldu yoksa biz o golü yemezdik.feti ağır ışık ağır .pocmak döner defans posmak olare onur olur