BOLUSPOR GEÇEN YILI UNUTTURABİLECEK Mİ?

21/11/2018
21
KAS
2018

Spor Toto 1. Ligde 2007-2008 sezonundan bu yana bu ligi hiç bırakmayan iki takım pazar günü bir kez daha kozlarını paylaşacaklar. Boluspor son 3 resmi maçta bileğini bükemediği Gazişehir Gazianetp FK'yı deplasman karnesine güvenerek yenebilecek mi?

Spor Toto 1. ligde 2008 yılından bu yana her sezon 3 takımı süper lige, 3 takımı alt lige gönderen iki ekip o yıldan bu yana 1'i özel tam 24'ü resmi tam 25 maçta karşı karşıya geldiler. 24 resmi maçın 2'si geçtiğimiz yıl oynanan play-of maçları olurken, son 11 sezonda 22 lig maçında kozlarını paylaştılar. 

Geçtiğimiz yıl Play-Off maçlarının ikisini de Gazişehir Gaziantep FK kazanmıştı. Oynanan 24 maça bakıldığında ise 7 kez Boluspor, 7 kez de Gazişehir Gaziantep FK kazandı. 10 resmi maçta ise eşitlik bozulmadı. Geçen yıl oynanan 4 maçtan Bolu2da ki kaşrılaşmada gol sesi çıkmauş diğer 3 maçı Gazişehir Gaziantep FK kazanmayı başarmıştı. Ligde bu sezon 6 deplasman maçını da kazanan Boluspor bu seriyi sürdürmek ve son haftalardaki puan kaybını telafi etmek istiyor. 

İŞTE GAZİŞEHİR GAZİANTEP FK  BOLUSPOR  MAÇLARI;

Sezon

Tarih

Maç

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.