BOLUSPOR GAZİANTEP'TEN PUAN ÇIKARTAMADI

25/11/2018
25
KAS
2018

 

Spor Toto 1. ligin 13. haftasında deplasmanda Gazişehir Gaziantep FK ile karşılaşan Boluspor bu sezonki ilk deplasman mağlubiyetini aldı ve haftayı yine puansız kapattı. Fazla etkili olmadığı maçta kırmızı beyazlılar maçın son bölümünü yine10 kişi tamamlarken son haftalardaki kötü gidişatına engel olamadı.  

Boluspor zorlu maçta sahaya Gökhan, Uğur, Diarra, Ümit, Ufuk, Burak, Akabueze, Umut, Melih, Mustafa, Özgür Can on biri ile çıktı. Ekibimizde Yusuf Emre ve İshak'ın yokluğunda Sait hoca Burak Asan ve Umut Gündoğan'ı görevlendirdi.

İlk yarıda Boluspor oyunu yarı sahasında kabul ederken, topa daha çok sahip olan taraf Gazişehir FK oldu. Bu devrede rakip kalede fazla etkili olamayan kırmızı beyazlılar, kalesinde 45'inci dakikada gördü ve soyunma odasına 1-0 mağlup gitti. 

İkinci yarıda ev sahibi ekip oyunun yarı sahasında kontrol etmesine karşın kırmızı beyazlılar etkili gözükse de yakaladığı bir kaç net pozisyondan yararlanamadı. Bu yarıda Etoundi, Gudio Koçer ve Bilal Sebaihi hamla olarak kullanılsa da ilk yarıda atılan tek gol maçın skoru oldu ve Boluspor son 2 maçtan puan çıkartamadı. 

Kırmızı beyazlılar haftaya sahasında cumartesi günü Adana Demirspor'u konuk edecek.       

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.