BOLUSPOR GAZİANTEPSPOR'U 2 GOLLE GEÇTİ

31/03/2018
31
MAR
2018

Spor Toto 1. Ligde Boluspor ligin en zayıf ekibi Gaziantepspor'u 2-0 yendi. Goller 1. dakikada Bentley ve 45. dakikada Cengiz Umutt'tan geldi.

Kırmızı beyazlılar Gaziantepspor karşısına Gökhan, Renato, Diarra, Furkan, Umut, İshak, Yusuf, Andre, Akabueze, Guido, Sefa on biri ile çıktı.

29. hafta maçında teknik direktör Sait Karafırtınalar Andre Santos’a ilk onbirde şans verirken sakatlığı sona eren İshak yeniden ilk on birdeki formasına kavuştu.

Maça Boluspor golle başladı. Mücadelenin 33. Saniyesinde Bentley defansın hatasında topu filelere göndermekte zorlanmadı. Maçın başında golü bulan Boluspor rakip kalede birkaç pozisyon daha bulsa da, konuk Gaziantepspor’de Boluspor kalesinde önemli pozisyonlar yakaladı. Bu pozisyonlarda kaleci Gökhan Değirmenci ve savunma bu pozisyonlarda rakibe beraberlik şansını vermedi.

 İlk yarının bitimine dakikalar kala Boluspor farkı ikiye çıkardı. Sol kanatan Cengiz Umut Meraş şık bir gole imza atarken Boluspor bu golle soyunma odasına 2-0 önde gitti. Golde Bentley, Guido Cengiz Umut Meraş paslaşması ve Cengiz Umut’un sert şutu pozisyonun golle sonuçlanmasına neden oldu. 

 

İkinci yarıda Gaziantepspor Boluspor kalesinde bir iki önemli pozisyon yakalarken, kırmızı beyazlı ekibin sayısız şut denemesi golle sonuçlanmadı. Kırmızı beyazlılar başta Sefa olmak üzere bir çok gol pozisyonundan yararlanamazken mücadele ilk yarıda atılan goller ile sona erdi.  Yine bu devrede İrfan, Mustafa Durak ve Caner Cavlun oyuna sonradan dahil olan isimler oldular.

Boluspor bu sonuçla puanını 47'ye çıkardı. Kırmızı beyazlılar önümüzdeki hafta yine sahasında Elazığspor ile karşılaşacak. Mücadele 08 Nisan 2018 pazar günü saat 13.00'de oynanacak.      

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.