BOLUSPOR GALATASARAY'A TEK GOLLE BOYUN EĞDİ

03/09/2016
03
EYL
2016

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Florya Metin Oktay tesislerinde Galatasaray ile Boluspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı kırmızılı ekip 1-0 kazandı.

Boluspor sahaya Erdi, Diarra, Renato, Özgür Özkaya, Furkan, Cumali, Yusuf Emre, Andre Santos, İsmail Yıldırım, Anco Jansen, Berat Tosun on biri ile çıktı. Kulübede ise Soner Şahin, Melih Ağa, Efe Halil, Hakan Arslan, Fatih Turan, Emrullah, Tunahan, Murat Yıldırım, Ozan Karabacak ve Rydell Poepon yer aldı.

Galatasaray ise sahada Cenk, Sabri, Chedjou, Hakan, Carole, Hamit, de Jong, Josue, Bruma, Yasin, Berk on biri ile yer aldı. Karşılaşmanın tek golünü 31. dakikada Yasin Öztekin kaydetti.

Boluspor özellikle ikinci yarıda rakibine göre daha üstün bir oyun sergilese de aradığı beraberlik golünü bulamadı. 90 dakika boyunca orta sahanın etkili oyunu Boluspor adına skora yansımadı.Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa kulübede yer alan Soner Şahin dışında tüm oyuncularına şans verdi. Yeni transfer Murat Yıldırımda bu maçta ilk kez Boluspor forması giydi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.